Privacy Statement

galaxyclub.nl heeft uw privacy, en de bescherming van uw gegevens hoog in het vaandel. Hieronder leest u over ons beleid inzake ‘cookies’ en andere niet-tot-u-persoonlijk-herleidbare informatie.

Cookies

galaxyclub.nl plaatst in sommige gevallen zogenaamde ‘cookies’ op uw computer – mits u deze functionaliteit niet zelf middels browser instellingen heeft uitgeschakeld. Deze ‘cookies’ vallen binnen de door de Telecommunicatiewet art. 11.7A, lid 3b, gecreëerde mogelijkheid om dit zónder expliciete toestemming te doen – zij zijn namelijk strikt noodzakelijk om u als gebruiker de door u verwachte, en dus gevraagde, informatie te bieden.

Dankzij deze ‘cookies’ kunnen wij niet alleen de gebruikerservaring van galaxyclub.nl aanpassen aan wat de bezoeker – u – ervan verwacht (de analytische ‘cookies’). Sommige ‘cookies’ stellen derden in staat om ons te belonen voor het informeren van onze bezoekers. Hierdoor zijn wij op onze beurt weer in staat om de site, haar auteurs, de techniek, en technici te bekostigen. Het gebruik van deze cookies is dus strikt noodzakelijk om u te voorzien van de door u gevraagde informatie.

Persoonlijke gegevens

Bij een bezoek aan galaxyclub.nl wordt uw IP adres geregistreerd, samen met de datum en het tijdstip van uw bezoek. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om de site beter te beheren, trends te signaleren, en om analyses te maken die alleen voor intern gebruik door galaxyclub.nl zijn bestemd. Uw IP gegevens zijn op geen enkele wijze in verband te brengen met verdere persoongegevens. Ook zal niets van deze gegevens worden verstrekt, doorgegeven of verkocht aan derden.

Links naar derden

Om u beter te informeren vindt u op galaxyclub.nl met grote regelmaat links naar externe websites die niet geassocieerd zijn met galaxyclub.nl. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de informatie die op deze sites aangeboden wordt, en willen u er op wijzen dat op deze sites mogelijk andere gebruikersvoorwaarden van toepassing zijn.

Deze Privacy Statement kan door galaxyclub.nl zonder aankondiging of opgaaf van redenen worden gewijzigd. Voor vragen kunt u ten alle tijden kontakt opnemen met het emailadres dat u rechtsonderaan iedere pagina van galaxyclub.nl vindt.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Hans zegt

    ps Dit heeft niets met de site te maken hoor, die ziet err netjes uit !
    Schrijf me binnenkort weer in als problemen pc opgelost zijn.

    Hans

Praat mee