NFC Galaxy S2 komt misschien later – twijfels rond 32 GB versie

nfcs2 NFC Galaxy S2 komt misschien later - twijfels rond 32 GB versieHet nieuws dat de Samsung Galaxy S2 zonder NFC wordt geleverd was voor sommige toch wel een teleurstelling. Nu heeft Samsung in Engeland bekend gemaakt dat een NFC versie van de S2 alsnog in juni op de markt zal gaan komen. Of dit ook in Nederland het geval zal zijn is nog maar afwachten, maar in ieder geval lijkt de NFC technologie voor het toestel zeker nog niet van de baan.

Grotere twijfels lijken te bestaan rondom een S2 versie met 32 GB ingebouwde opslagcapaciteit. Samsung heeft laten weten op dit moment in ieder geval geen plannen te hebben een 32 GB toestel te gaan leveren in Engeland. Of dit betekent dat deze er niet zal komen, of dat Samsung gewoon de lippen op elkaar houdt tot het moment dat er met zekerheid een datum te noemen valt is niet duidelijk.

(met dank aan Mobot)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Eric zegt

  NFC chip of niet, ik heb hem zojuist besteld!!

  1 jarig abbo bij vodafone voor €45,47 per maand! (terwijl mijn HI abbo nog 2enhalve maand loopt maar dat zou vodafone regelen :p)

  kon gewoon niet langer wachten 🙂 nu maar hopen dat gsmwijzer.nl binnenkort weer nieuwe voorraad heeft

 2. Remko zegt

  Chip of niet, ik heb hem ook besteld bij GSM wijzer!
  Ik was mijn Galaxy S in een taxi verloren terwijl mijn abbo nog doorloopt tot december.

  @Eric, wanneer had jij hem besteld bij GSM wijzer?
  Ik 10-05. Vanmiddag mailtje gestuurd met de vraag of ze al iets wisten.. maar nog geen reactie gehad..

 3. Eric zegt

  vrijdag de 13e,

  ben benieuwd of het voor mij langer gaat duren ivm. contractwissel van hi naar vodafone terwijl mijn hi abbo nog loopt, maar het heeft dan ook niet zoveel haast.

  Ben al lang blij dat de optie geboden word om het toestel al 2 maanden voor het begin van het vodafone contract al te ontvangen 😀

 4. zegt

  Je kunt in elk geval wel een 32Gb micro SD card plaatsen. Die heb ik dan ook gisteren besteld. Een class 10 van Patriot past goed bij deze snelle mobiel dacht ik zo.

Praat mee