De Galaxy S2 volgens Winston Gerschtanowitz

winstongalaxys2-300x169 De Galaxy S2 volgens Winston GerschtanowitzDat Samsung van plan was om een flink media offensief in te zetten om haar nieuwe Galaxy S2 te promoten was al bekend. Maar dat Winston Gerschtanowitz ons nu gaat uitleggen waarom het toestel zo geweldig is, en hoe de dingen werken zagen wij toch echt niet aankomen.

Dit reclamefilmpje maakt wel duidelijk dat Samsung haar grote offensief op de smartphone markt heeft ingezet, en dat er een serieuze poging gedaan wordt om een Android telefoon neer te zetten als een toestel voor iedereen – iets wat tot nu toe wel voorbehouden leek aan Apple. En op deze manier probeert Samsung haar positie als fabrikant die de meeste telefoons verkoopt in Europa niet alleen vast te houden, maar ook nog eens flink uit te breiden.

Wat wij zelf wel verfrissend vinden – want nog niet zo gewend – is dat Android, en de smartphone in zijn geheel, gewoon wordt gepresenteerd als een mooi toestel, waarbij er niet teveel met ingewikkelde termen en specificaties wordt gesmeten. Dus niet: hij beschikt over een Samsung Exynos 4210 dual core processor op 1,2 GHz met een quad core Mali 400 grafische processor (wat wij hier te vaak doen), maar: het is een dual core telefoon, dus hij is snel, punt. En dan veel snelle auto’s in beeld, om iedere twijfel weg te nemen. Ook hier is weer één ding meer dan duidelijk: Samsung bindt de strijd aan met de iPhone.

En uiteraard heeft Winston gewoon gelijk: de Galaxy S2 is gewoon top!

(met dank aan SamsungMobileNL)

Galaxy deal tips

Praat mee