Al drie miljoen pre-orders op de Samsung Galaxy S2

3000000galaxys2-300x225 Al drie miljoen pre-orders op de Samsung Galaxy S2Dit weekend maakte Samsung bekend dat er van de nieuwe Galaxy S2 wereldwijd al meer dan drie miljoen pre-orders zijn genoteerd, in iets meer dan een maand tijd. Hiermee zou de Koreaanse fabrikant al een flink stuk op weg zijn om de verkoopaantallen van de eerste Galaxy S – tien miljoen –  te evenaren, nog voor dat het toestel in de meeste landen te koop is.

De hype rond de Galaxy S2 is inmiddels natuurlijk flink aangewakkerd, maar de vraag is of het Samsung zal lukken zulke aantallen per maand te blijven verkopen. Straks krijgt het toestel ook concurrentie van HTC’s dual core toestellen, en naar verwachting komt deze herfst ook de vijfde iPhone op de markt – maar tot die tijd lijkt Samsung nog even het rijk alleen te hebben.

(met dank aan Electronista)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  Samsung is het zeker niet ontgaan dat haast geboden is met de release. Vandaar dat er ook alvast een versie op de markt gebracht wordt met 1,2Ghz, zonder NFC en een 16Gb die later gevolgd wordt door de volledige versie. Het zal mij overigens niet verbazen als de specs van de SGS2 nog verder uitgebreid worden om de concurrentie nog beter aan te kunnen. Naar mijn verwachting zal de verkrijgbaarheid van accessoires ook een belangrijk concurrentiemiddel worden.

  • Anoniem zegt

   Klopt. Volgens mij wordt de totale kracht waar de Galaxy S2 over beschikt ook nog niet optimaal gebruikt, maar daar komt in de toekomst verandering in. Het is mooi om te zien dat Samsung ook in de toekomst kijkt en dat de Galaxy S2 dan nog steeds een topper zal zijn, veel beter dan zo’n high-end telefoon die na een half jaartje alweer zwaar veroudert is.

  • Johan Ottepotte zegt

   lucky basterd 🙂 ik hoorde vanmorgen van HI dat ze echt nog niets over mijn levertijd kunnen zeggen. Maar het kan er ook zo maar over 2 dagen zijn! Het is en blijft spannend……

 2. Chofny zegt

  Nederland / rotterdam / zuidplein

  Vodaphone geeft aan dat week 20 op donderdag de telefoons binnen te krijgen maar ze weten nog niets over prijs abonemneten. Het enige provide die unlimited internet bied is Hi/MTV met 1 mbps < deze provider vind ik zelf heel erg slecht toen ik mijn htc desire hd had kon ik alleen low quality fims kijken. vodaphone heeft 1gb internet ga je erover dan met je ervoor betalen hoorde ik. dus…

 3. Erik zegt

  Nou ook nog maar hopen dat er geen rare kinderziektes inzitten zoals bij de Nokia N97 (kinderziektes die er in dat geval nooit uitgehaald zijn). Al zijn de reviews wel vele malen beter dan die van de N97 destijds.

 4. zegt

  Dit lees ik op ekudos, een minuut geleden gepubliceerd:

  De Samung Galaxy S 2 wordt op woensdag 11 mei 2011 officieel door Samsung in Nederland geïntroduceerd. Naar verwachting zal de Galaxy S 2 na woensdag heel snel in alle telefoon winkels liggen.

Praat mee