GPS op de Samsung Galaxy S2

galaxys2gpsnavigatie-300x181 GPS op de Samsung Galaxy S2Zoals iedere moderne smartphone is de Samsung Galaxy S2 natuurlijk uitgerust met GPS, zodat het toestel ook probleemloos als navigatiesysteem gebruikt kan worden in combinatie met Google Maps. Helaas was de GPS functionaliteit op de eerste Galaxy S nogal een probleemkindje die nogal vaak nogal wat kunst en vliegwerk vereiste om de zaak toch aan de praat te krijgen.

Een veel gehoorde vraag over de Galaxy S2 is dan ook of GPS nu wel vlekkeloos werkt, en het antwoord hierop luidt simpel en duidelijk: ja! Het systeem krijgt nu snel en accuraat  een ‘fix’, en de rest werkt nu gewoon goed. Samsung lijkt hiermee definitief te hebben afgerekend met één van de grootste minpunten van de eerste Galaxy S.

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. johan ottepotte zegt

    Ik wordt toch een beetje zenuwachtig. 2 juni ga ik op vakantie en zou dan echt graag mijn nieuwe mob willen hebben. Kan iemand mij gerust stellen dat dit ook echt gaat lukken? En kan ik hem dan (om hem het snelst te krijgen) het beste wachten in combi met een abonnement? Of kan ik hem beter los bestellen?

  2. Richard zegt

    ik heb hem al besteld bij gsmwijzer. ik ga 29mei op vakantie en kan hem zowiezo pas 19 mei krijgen want dan kan ik pas weer verlengen ik mag hem ook komen ophalen dus ik hoop dat ze hem 15 mei al leveren, dan houden ze er eentje speciaal voor mij bezet voor 1 week. en dan kan ik hem dus 19/20 mei ophalen!

    dus ik hoopd at hij dan al uit is en leverbaar!

    het is nog 18 dagen wachten en dan is het zo ver!

Praat mee