En nog één: reclame voor het figuur van de Samsung Galaxy S2

samsunggalaxys2dunreclame-300x180 En nog één: reclame voor het figuur van de Samsung Galaxy S2Zoals beloofd lijken er aardig wat reclamefilmpjes voor de Samsung Galaxy S2 op stapel te staan. De volgende die opduikt gaat over hoe enorm dun het toestel wel niet is, en eerlijk is eerlijk: wij vonden de andere filmpjes beter. Maargoed, de S2 is natuurlijk wel erg slank te noemen. Saillant detail: op het einde valt het volgende in de kleine lettertjes te lezen: ‘Thickness of the device may differ by country of carrier’. Zou dit betekenen dat versies van de Galaxy S2 met Tegra 2 chip en/of LCD scherm misschien dikker zijn? Bijvoorbeeld 8,51 millimeter, in plaats van 8,49 millimeter?

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Crystal zegt

    Hmm, jammer te zien dat ze boven aan de rand toch samsung hebben gezet. Dit is zeker een punt waardoor hij minder ‘sexy’ wordt.

    Dit was de eerste telefoon welke volgens mijn ‘sexy’ norm met de iphone kon concurreren. Wordt minder zo.

Praat mee