Samsung Galaxy S2 Mini komt waarschijnlijk met een Qualcomm processor

qualcommlogosamsunggalaxys2mini-150x150 Samsung Galaxy S2 Mini komt waarschijnlijk met een Qualcomm processorVandaag bleek niet alleen dat Samsung een opgepoetste versie van de eerste Galaxy S op de markt wil brengen – de Galaxy S Plus, maar ook dat Samsung definitief heeft gekozen om ook processoren van Qualcomm te gaan gebruiken in haar net-niet-super-high-end toestellen. Tot nu toe zijn de Qualcomm chips met name bekend van onder andere HTC smartphones, maar Qualcomm’s 1.4 GHz single core chip – de MSM8255T – gaat vermoedelijk dus worden gebruikt in zowel de Galaxy S Plus, als in de Galaxy S2 Mini. Wij zijn erg benieuwd hoe deze Qualcomm chip presteert ten opzichte van de toch ook niet flauwe Hummingbird processor uit de eerste Galaxy S.

Galaxy deal tips

Praat mee