Samsung Galaxy S2 en Kies Air

galaxys2kiesair-300x141 Samsung Galaxy S2 en Kies AirWie al eerder een Samsung telefoon had, zoals de eerste Galaxy S is misschien al bekend met de draadloze synchronisatie applicatie Kies Air. De Samsung Galaxy S2 zal hier standaard mee uitgerust zijn, en wat ons betreft is dit een erg goede zaak.

Met Kies Air kun je via de WiFi verbinding van de Galaxy S2 zo’n alle data en gegevens synchroniseren met je PC of laptop, of dit nu een Windows systeem is of een Mac. Als je applicatie start geeft de Kies Air applicatie je een ip-adres, wat je kunt invoeren in de browser van je computer. Vanaf dit adres kun je dan inloggen in de Kies Air applicatie.

Eenmaal verbonden kun je bestanden van en naar je Galaxy S2 kopiëren, foto’s overzetten, evenals muziek en videos. Tevens kun je rechtstreeks muziek luisteren en filmpjes bekijken die op de S2 zijn opgeslagen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het binnenkort ook mogelijk zien om via Kies Air de software van de Galaxy S2 te updaten.

Naast dat het Kies Air systeem goed werkt is het ook gewoon handig: geen gesjouw met USB kabels of met synchronisatie software die je op de computer hoeft te installeren.

Check hier een demonstratie van het systeem, mais oui, oeh lala!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. archipel zegt

  Hallo, als ik het programma ‘Kies Air’ opstart via mijn SGS2 en mijn foto’s wil bekijken staan niet alleen mijn foto’s (niet veel) er in maar ook 2737 tekens en foto’s die mogelijkerwijs via bezoek op internet automatisch worden opgeslagen in de map foto’s van ‘Kies Air’. Dat wil ik natuurlijk niet…….buiten dat zijn mijn foto’s bijna niet meer te vinden met zo veel pagina’s (aantal 685). Zijn er meer mensen die dit probleem hebben en/of heeft iemand hiervoor een oplossing? Alvast bedankt.

 2. danielle de blok zegt

  hallo,
  ik heb een vraag. ik heb een samsung galaxy s 2 en ik heb ‘kies air’ gedownload om hiermee mijn telefooncontacten zoals telefoonnummers te synchroniseren. hoe maak ik contact om dit te doen en hoe moet ik instellen dat ik wil synchroniseren?
  groeten

 3. Gerda zegt

  Probeer Kies te updaten op mijn laptop om daarna de firmware te kunnen updaten op mijn Galaxy SII. Echter Kies wil helemaal niet starten. Alles er af gegooid, opgeschoond en opnieuw er op gezet. Kies blijft echter weigeren op te starten. Ook als de virusscanner en zo uit staat! Wie helpt mij?

 4. Marieke zegt

  Mijn smsjes worden wel weergegeven, maar deze kan ik niet downloaden, zoals de foto’s. Ook geeft ie mijn Whatsapp berichten niet weer. Klopt dat? Ik zou graag mijn berichten ook willen overzetten op mn pc.

Praat mee