Samsung Galaxy S2 komt in maart in Engeland – prijzen bekend (update)

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy S2 in Engeland, als eerste in Europa, in de loop van maart op de markt zal komen. De online telefoonboer Clove biedt de 16 GB Galaxy S2 aan voor 612 pond inclusief VAT (Engelse BTW), en de 32 GB variant voor 708 pond. Dit zijn pittige prijzen – zelf voor de Engelse markt, hoewel wij ervanuit gaan dat de uiteindelijke prijs in Nederland toch wat lager zal liggen (zie ook de eerste Nederlandse pre-order mogelijkheid).

De Engelse versie komt wel gewoon met NFC ingebouwd – dus hopen wij maar dat de Nederlandse Galaxy S2 gewoon de lijn van de Engelse variant zal volgen, en dat een eventuele non-NFC S2 toch echt bestemd is voor heel andere markten.

(met dank aan UnwiredView en Pieter)

Update: ook is er inmiddels een eerste Zwitserse prijs bekend: 699 francs, oftewel bijna 548 euro. Wel zal de Galaxy S2 pas vanaf mei daar te koop zijn.

(wederom met dank aan UnwiredView)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee