Samsung Galaxy S2 = Nexus S + TouchWiz UI?

Een twmurtazin-300x118 Samsung Galaxy S2 = Nexus S + TouchWiz UI?eet van Eldar Murtazin is aanleiding voor een nieuwe stroom geruchten. Hij zou op het moment van tweeten aan het spelen zijn met de illustere dual core Samsung Galaxy S2, de opvolger van de succesvolle Galaxy S. Overigens zijn de Samsung Nexus S en de Galaxy S2 misschien zelfs wel hetzelfde toestel, de ene (Galaxy S2) met Samsung’s TouchWiz interface en de andere (Nexus S) zonder, dwz met een vanilla Android Gingerbread. Een wild idee, ware het niet dat een soortgelijk scenario al eerder vertoond is, toen HTC’s Desire in feite een Nexus One met Sense interface bleek te zijn. Rest de vraag hoe het dan zit met de opgedoken foto’s, waarop de Nexus S er toch echt meer uit ziet als een Galaxy S. Maar één ding staat vast: als Eldat Murtazin onder de indruk is, kan dit alleen maar veel goeds betekenen.

Galaxy deal tips

Praat mee