Tip voor alle nieuwe Galaxy S2 gebruikers: onze tips!

Wie galaxyclub.nl al een tijdje volgt kent ze natuurlijk allang allemaal: onze tips. Handige weetjes, app tips, game tips, trucs, en wat dies meer zij. Hoe vind je ze? Simpel. In het menu bovenaan de site, onder het kopje ‘Tips'. Of klik HIER, en je valt middenin ons tips-archief. Vergeet niet een beetje heen en weer te bladeren met de buttons onderaan de pagina, je vindt immers pagina's vol tips!

Lees de reacties (37)

    • Pagina's vol tips is natuurlijk niet weinig. Maar verder: inderdaad, het is rustig aan het S2 front :)

  • Tip: wil je snel even de helderheid van je scherm aanpassen, plaats je vinger op de bovenste balk en schuif naar links (donkerder) of rechts (helderder)

  • Tip: als je door je pagina's wilt scrollen, kun je ook je vinger plaatsen op de pagina-aanduiding en vanaf dat punt door de pagina's lopen, terwijl je dit doet is het nummer van de pagina's duidelijk zichtbaar.

  • Tip : om batterij te sparen is het aan te raden om 's avonds of voor langere periodes standby, je (wifi uit te schakelen en je) RAM geheugen te clearen. Je kan dit doen door lang op de (fysieke) "home" toets te drukken, in het pop-up menu "taakbeheer" te kiezen, dan bovenaan de RAM tab te selecteren en tenslotte "wis geheugen". Daarna kort de power toets induwen zodat het scherm uit gaat.

    Ik heb ondervonden dat hiermee de S2 sneller in "slaapstand" gaat en minder energie nodig heeft. Als je dan later ('s morgens bijvoorbeeld) de batterij curve bekijkt, geeft die een vlakker verloop en dus minder batterij verbruik.
    Als ik dit niet doe, blijft mijn S2 soms (bijna) de hele nacht "wakker" en verbuikt hij veel meer energie/batterij.
    Jammer genoeg hebben de upgrades naar 2.3.4, 2.3.5 en onlangs 2.3.6 daar niet veel aan veranderd.

    • Ik heb een goede app gevonden voor beparing van de batterij.
      in appmarket JuiceDefender downloaden en installeren.
      Nu al 1 week zonder opladen....

      Grt Charles Smit

1 2 3 6