Samsung Galaxy Note 3 tip: Air View bediening met S Pen én vinger inschakelen

Toen de Samsung Galaxy Note 2 voor het eerst de Air View feature introduceerde, was deze alleen te gebruiken in combinatie met de S Pen. De Galaxy S4 introduceerde biedt dezelfde functie, maar alleen bedienbaar met je vinger. En de Galaxy Note 3? Die kan het allebei. Maar dan moet je dit wel inschakelen.

Met Air View in het fotoalbum een map met afbeeldingen previewen

Standaard staat de Air View functie op de Galaxy Note 3 zó ingesteld, dat deze alleen werkt met de S Pen. Je kunt bediening met je vingers inschakelen als je via de Menu toets naar Instellingen gaat. Onder de tab Bediening zie je de optie Air View. Tik op Air View-stand om te kiezen of deze functie alleen met de S Pen of met je vingers werkt. Kies je voor Automatisch, dan detecteert je Galaxy Note 3 zelf wat je op dat moment gebruikt – je schakelt daarmee dus beide mogelijkheden in.

In het Air View menu kun je ook nog kiezen welke onderdelen er ingeschakeld zijn – en dat zowel voor gebruik met S Pen als met je vingers. Zo kun je dus bijvoorbeeld instellen dat álle Air View functies actief zijn als je de S Pen gebruikt, maar slechts een aantal wanneer je je toestel met je vingers bedient.

Lees de reacties (1)

  • Heb de note 3 sinds vanmiddag. Air view opent niet meer. Wat zou ik verkeerd gedaan kunnen hebben? Heb bij instellingen gekeken maar kom er niet uit