Kooptip: Samsung Galaxy Note 10 met gratis Galaxy Buds twv €149,99 (laatste dagen!)

Wie de komende weken een Galaxy Note 10 koopt, kan daar van Samsung gratis een set Galaxy Buds bij krijgen. Hier lees je hoe je deelneemt aan de actie, en hoe je jouw Buds kunt ontvangen. Let op: alleen nog dit weekend kun je deelnemen (t/m 5 januari)!

Galaxy Note 10 met gratis Galaxy Buds

De Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn de meest complete Samsung telefoons die je momenteel kunt aanschaffen. Mooie grote schermen, snelle hardware, uitmuntende camera's, prima accuduur – ze zijn niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. En als je jouw Note 10 (Plus) nu koopt, ontvang je Samsung's eigen draadloze Bluetooth oortjes t.w.v. €149 er voor nop bij. Dat zijn niet alleen goede oortelefoontjes, maar je kunt ze ook nog eens draadloos opladen vanaf de Note 10 zelf.

Om ze te ontvangen moet je wel een paar dingen doen en weten:

  • Je moet jouw Galaxy Note 10 of Note 10 Plus kopen tijdens de actieperiode vanaf 9 december tot en met  5 januari 2020
  • Als je jouw toestel bij Samsung's eigen shop HIER koopt, ontvang de Buds direct bij je bestelling
  • Koop je ‘m bij een andere winkel? Dan moet je jouw deelname registreren op Samsung's actiepagina HIER (uiterlijk 20 januari)
  • Zodra je je toestel in huis, moet je op die actiepagina een kopie van de bon/factuur én een foto van de streepjescode uploaden. Op deze streepjescode van de verpakking moeten EAN-code en IMEI-nummer zichtbaar zijn
  • Samsung zegt ernaar te streven de Galaxy Buds binnen zes weken na voltooide aanmelding op te sturen.
  • Ondersteuning bij het meedoen kun je ook op de actiepagina krijgen van Samsung zelf. Tevens vind je daar ook de exacte voorwaarden voor de actie.
  • Het maakt voor deelname niet uit of jouw Note 10 los of met abonnement koopt

LET OP:

Je kunt de Galaxy Buds alleen ontvangen als je een origineel Nederlandse Galaxy Note 10 (Plus) aanschaft, en géén importtoestel. Bij een aantal winkels koop je in ieder geval altijd een echt Nederlands model:

Als jij jouw Galaxy Note 10 of Note 10 Plus ergens anders koopt, let er dan goed op dat de winkel Nederlandse toestellen verkoopt. Je herkent eenvoudig als de shop zelf ook adverteert met deze actie. Wordt de actie niet vermeld, doen dan zelf eerst navraag voordat je jouw toestel aanschaft. Zo voorkom je teleurstelling achteraf.