Kooptip: Samsung Galaxy S20 serie met €100 korting of retour (laatste dagen!)

Wil jij €100 korting, of teruggestort, krijgen bij jouw nieuwe Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, of S20 FE? Dat kan, en wel tot en met 10 januari. Hoe precies? Dat lees je hieronder. LET OP: deze actie is afgelopen. Maar momenteel kun je wel hoge korting krijgen op de Galaxy S20 bij de Samsung Deals actie.

Samsung Galaxy S20 serie met €100 korting of retour

De kerstdagen zijn voorbij, maar dat wil niet zeggen dat er geen toffe acties meer te vinden zijn voor Samsung's Galaxy S20 serie. In tegendeel, zelfs. De komende twee weken kun je bijvoorbeeld direct €100 korting krijgen op een S20-model, of dit bedrag na aankoop retour ontvangen. Om voor deze actie in aanmerking te komen, doe je het volgende:

  • Koop een Nederlands model Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, of S20 FE vanaf 28 december 2020 tot en met 10 januari 2021. Het maakt niet uit of je een 4G of 5G variant aanschaft.
  • Als je jouw toestel in Samsung's shop HIER aanschaft, dan wordt de €100 direct bij de aankoop verrekend, en hoef je verder niets meer te doen.
  • Je kunt ook aan de actie meedoen bij een aantal andere winkels – zie de lijst hieronder. Je moet dan je deelname aan de actie uiterlijk 24 januari registeren op de actiepagina HIER.
  • Bij de registratie moet je een kopie van de bon of factuur uploaden, en een foto van de streepjescode. De EAN-code en het IMEI-nummer moeten duidelijk leesbaar zijn.
  • Hulp van Samsung zelf om je registratie en deelname af te ronden kun je ook krijgen via de actiepagina. Daar vind je ook de exacte voorwaarden van de actie.
  • Samsung zelf zegt ernaar te streven het geld binnen zes weken na registratie over te maken.
  • Wij (GalaxyClub.nl) zijn géén Samsung, en kunnen vragen over registratie, deelname, en afhandeling niet beantwoorden!

Waar kopen?

LET OP: je kunt alleen aan deze actie meedoen als je een officieel Nederlands toestel koopt! Je koopt een officieel Nederlands model bij een van deze winkels:

ShopsProviders
Samsung Shop (€100 wordt direct verrekend)Vodafone
MediaMarktT-Mobile
Mobiel.nlTele2
CoolblueKPN
GSMWeb 
Bol.com 

Uiteraard kun je een van de actiemodellen ook aanschaf bij een andere shop van jouw eigen keuze. Maar let dan op of je een echt, officieel Nederlands model ontvangt. Adverteert de winkel niet expliciet met deze actie? Doe dan altijd eerst zelf navraag! Zo voorkom je dat je een import-toestel aanschaft.

Gerelateerde artikelen