Zes miljoen stuks – and counting… (update: vijf miljoen, dus)

Caterpillar 797F

Update: volgens betrouwbare bronnen zijn er op dit moment dus ‘pas' vijf miljoen Galaxy S2's verkocht. Maar wees gerust: je zult nog steeds twee Caterpillar 797F trucks nodig hebben om ze allemaal tegelijk te kunnen vervoeren.

(met dank aan CNet)

Oorspronkelijke bericht:

De verkoop van de Samsung Galaxy S2 loopt goed. Zo goed, dat wij ons afvragen of het nog wel ergens op slaat om de volgende mijlpaal te vermelden. Maar kennelijk brengt een goede Galaxy S2 Blog ieder stukje nieuws wat opduikt, en dus bij deze: er zijn op dit moment al zes miljoen S2's over de toonbank gegaan! En dit alles nog vóórdat het toestel in de Verenigde Staten te koop is – iets wat pas binnenkort te gebeuren staat. Iedereen die wil kan nu alvast gaan wedden hoe lang het duurt voordat de grens van tien miljoen stuks gepasseerd zal zijn, en of dit nog gaat gebeuren voordat Apple de nieuwe iPhone lanceert.

En voor de volledigheid nog maar wat willekeurige feiten over 6 miljoen Galaxy S2's:

  • In de lengte naast elkaar gelegd is dit een rij van 750km
  • Op elkaar gestapeld is dit een stapel van 51 kilometer hoog
  • Bij elkaar wegen ze 696000 kilo
  • Maar opvallend genoeg zouden ze allemaal passen in twee trucks – tenminste, in twee Caterpillar 797F's

Zo. En nu houden wij ons mond over de verkoopaantallen van de Galaxy S2.

(met dank aan ITProPortal)

Lees de reacties (4)

  • ha lekker! galaxy s2 moet populairder worden dan iphone.
    wel jammer dat ik mn telefoon na een maand alweer moet opsturen voor reparatie :s

  • Toch wel even leuk nieuws om te lezen :)
    Heb toch iets tegen Apple, hoop zeker dat android nog groter wordt. Maar (!) zou het wel jammer vinden als straks iedereen zo'n ding heeft, dan heb ik een beetje het gevoel alsof je het toestel gratis bij een paar hele dure sokken krijgt.

      • klopt, dan wordt het net de iphone, iedereen heeft er een en het is niet meer leuk want je voelt je niet meer speciaal!
        al mijn collega's op werk hebben iphone's of blackberry's met uitzondering van 2 / 3. dus dan kijken ze al gauw vol verbazing naar zo'n ziek amoled scherm!

Gerelateerde artikelen