Galaxy S3 lancering mogelijk niet alleen in Londen

Volgens die nieuwste geruchten – jaja, verwacht niet dat de geruchtenstroom gaat afnemen nu de introductiedatum bekend is – is het Samsung Unpacked evenement dat op 3 mei in Londen plaatsvindt slechts één van meerdere gelijktijdige evementen.

Zoals bekend wil Samsung de Galaxy S3 wereldwijd min of meer gelijktijdig op de markt brengen, en mogelijk hoort daar een introductie bij die bestaat uit een serie evementen die in verschillende steden over de hele wereld gelijktijdig zullen plaatsvinden. Mogelijk zien we straks ook evenementen in, onder andere, New York, Seoul, en Dubai.

Of dit het zoveelste wilde gerucht rond de Galaxy S3 is, of dat Samsung inderdaad zó groots wil uitpakken: we weten het over minder dan drie weken.

Houdt ons in ieder geval in de gaten: binnenkort vind je hier alle details over onze galaxyclub.nl Win-actie (hint: ‘Like' ons, en je maakt kans op een….)

(via BGR)

Lees de reacties (5)

  • Wat zal ongeveer de prijs zijn van de Samsung Galaxy s3? Ik ben namelijk aan het overwegen om nu een s2 te kopen.
    Graag een goed advies

    Joris Swinkels

    • De prijs is natuurlijk nog niet bekend, maar gebaseerd op inschattingen en wat andere informatie denken wij dat de adviesprijs rond de 700 euro zal liggen... de winkelprijs uiteindelijk rond de 600. Maar we kunnen er natuurlijk ook naast zitten :) (zie ook HIER)

  • ik hoef m niet meer...al die overdreven aandacht r een TELEFOON... ik de mooie HTC one X...mmmm

Gerelateerde artikelen