Wedstrijdje bouwkwaliteit: Samsung Galaxy S2 versus iPhone 4S

We blijven het links en rechts keer op keer weer horen: ja, de Galaxy S2 is een prima toestel, maar de bouwkwaliteit haalt het niet bij andere ‘premium' toestellen zoals de iPhone 4, of nu dan de iPhone 4S. Dat de flinterdunne batterijklep al loeisterk bleek lieten wij een tijd geleden al zien (HIER), maar nu gaan de nieuwe iPhone en de S2 daadwerkelijk de directe confrontatie aan – met een stenen ondergrond, wel te verstaan.

Het resultaat zie je hieronder…

PS: Wij zijn ook wel benieuwd naar een soortgelijke vergelijking met de ‘nieuwe generatie' bouwmaterialen, bijvoorbeeld het polycarbonaat van de Nokia Lumia 800 of de HTC One X.

(met dank aan ElectronicsBreak)

Lees de reacties (38)

  • En natuurlijk bij de comments op Youtube altijd maar weer het afkraken van de S2. Kunnen de Apple addicts dan niet een keer toegeven dat de S2 beter is?

  • Wat een duffe test. Na 3 keer je telefoon laten vallen, ja dan wil die wel stuk.
    Doe dan elke val een nieuwe telefoon.

  • @Fearless

    die iphone was al stuk na 1 x vallen.
    niet echt slim om een telefoon van glas te maken.

  • Alhoewel dit wel een praktische test is kun je hier nog niet al te veel conclusies aan verbinden. Wetenschappelijk gezien is het geen goed experiment. Als bezitter van de SGS2 hoop ik dat het scherm inderdaad goed bestand is tegen vallen en druk. Tot nu toe gaat dat prima maar dat komt o.a. ook door het hoesje.

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen