Meer nieuws uit Circus Firmware Update (update!)

Update 21 oktober: het lijkt inmiddels een beetje een chaos te zijn in Galaxy-S2-firmware-update-land, en eerlijk is eerlijk, ook wij zien inmiddels door de bomen het bos niet echt meer. Ons eigen toestel lijkt op dit moment nog tevreden te zijn met Android 2.3.4 en in Kies vonden wij nog geen Android 2.3.5 update, maar inmiddels zijn er al genoeg mensen bij wie er wel degelijk een update naar deze nog nieuwe Android versie mogelijk bleek. In ieder geval zouden er nieuwe updates beschikbaar moeten zijn voor T-Mobile en Vodafone. Houdt dus Kies in de gaten!

‘Zo. Die is klaar. Volgende.' Dat moet Samsung gedacht hebben nadat ook de resterende landen (min België, voor zover we hebben begrepen – nog even volhouden daar, beste Zuiderburen!) hun Galaxy S2 firmware update naar Android 2.3.4 hadden gekregen. Om vervolgens het hele update circus van voor af aan in gang te zetten, maar dan met Android versie 2.3.5.

Zoals we hebben gezien met de Android 2.3.4 update zal het nog wel even duren voordat de Android 2.3.5 update hier zal worden uitgerold, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. En tegen de tijd dat het zo ver is lees je het natuurlijk hier – of houdt het Kies updates account van SamFirmware (@SamKiesUpdates) in de gaten.

(met dank aan SamFirmware)

Lees de reacties (64)

    • Helemaal mee eens. Heb van het weekeind mijn laptop opnieuw geïnstalleerd. 1 keur heeft KIES het gedaan. Nu verrekt hij het om verbinding te maken met mijn S2. Wat een ergelijk programma is dit zeg. Zou bijna terug willen gaan naar Nokia.
      By the way de update 2.3.4 heb ik nog steeds niet binnen met mijn vodafone abonnement. Klopt dit?

  • Ik ben wel een fan geworden van de Frankenstein firmware. Loopt i.h.a. Voor en is eigenlijk een officiële firmware, alleen samengesteld uit verschillende firmwares (vandaar Frankenstein). Ik heb nu xwki4 maar had ook al een 2.3.5 versie kunnen proberen.

  • Hey Arthur, waar heb je die informatie vandaan dat Belgie geen 2.3.4 krijgt ? De SGSII is een fantastisch toestel, maar de manier waarop Samsung met SW updates omgaatt begint echt wel afbreuk te doen aan de tevredenheid over dit toestel.
    En op die 2.3.5 moeten we waarschijnlijk ook nog ettelijke weken of zelfs maanden wachten.

      • Ha ok, maar ik heb ondertussen wel een andere bron gevonden waar dit wel beweerd wordt door Samsung Mobile Belgium : https://www.facebook.com/samsungmobilebelgium

        Daar wordt vermeld :
        "We kunnen je tot slot nog vertellen dat de update naar 2.3.4 hoogstwaarschijnlijk overgeslagen zal worden. De update wordt dan meteen ter beschikking gesteld op 2.3.5."

        Niet bepaald prettig nieuws. Zeker niet als er niet wordt bij vermeld wanneer die 2.3.5 ooit tot in Belgie zou kunnen terecht komen, als hij daartegen tenminste niet weer wordt overgeslagen om rechtstreeks naar 2.3.6 te gaan. Zo krijgen we die update voor onze batterij problemen nooit binnen natuurlijk.

          • Arthur,
            Kan jij het uitleggen want ik snap er niet veel meer van?
            Iedereen inclusief ikzelf klaagt over KIES qua verbindingsproblemen en updates naar 2.3.4. die niet doorkomen en nu heb ik via de telefoon update 2.3.5 erop staan. Gewoon in NL. Swypen gaat nu nog makkelijker was de 1e indruk. Rest moet nog uitgevogeld worden.

            Om nu het hele gebeuren compleet te maken van verwarring. Ik kreeg maar geen melding van KIES voor een update dus ik heb vanavond via mijn S2 >instellingen>info over het toestel> software update nu de versie 2.3.5 op mijn toestel staan??????????????
            Baseband versie i9100BUKI1
            Kernel: 2.6.35.7.i9100…………..root@DELL#82

            frank
            Posted oktober 2, 2011 at 5:50 PM
            is ook
            Ik snap het niet meer
            Your comment is awaiting moderation.
            Posted oktober 7, 2011 at 9:13 PM

          • Ja, je bent niet de enige met deze verrassende (en verwarrende situatie). Wij proberen zsm uit te vissen wat hier aan de hand is. Je Baseband versie i9100BUKI1 wijst erop dat je een Vodafone of T-Mobile toestel hebt, dus het lijkt erop alsof één van de twee (gokje: T-Mobile?) direct de update naar 2.3.5 aan het uitrollen is. Zodra we iets zeker weten lees je het hier!

          • Zie net dat Vodafone in Nederland zeker een andere code heeft... maar dat Andre G hier op deze pagina toch ook een Vodafone toestel heeft, en inmiddels bij 2.3.5 is aanbeland. Niet minder verwarrend, maar ik denk dus dat T-Mobile en/of Vodafone een andere dan de generieke update aan het uitrollen zijn - en dus eentje die gelijk naar Android 2.3.5 gaat.

        • Ik ben belg en heb android 2.3.4 reeds kunnen installeren via kies. De firmware versie die er nu op staat is: KI2 KI1 KH1 (XEN).

1 2 3 8
Gerelateerde artikelen