Kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Note 2

Vanaf vandaag is er in Nederland een nieuwe update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy Note 2. Schrik niet, het gaat hier om een bescheiden update – nog niet om de update naar Android 4.4 KitKat, die pas later dit jaar verwacht wordt.

De update van vandaag met versienummer XXUENC3 laat de Galaxy Note 2 gewoon op Android 4.3, maar is wel een stuk nieuwer – builddatum 7 maart – dan de vorige update die het toestel naar Android 4.3 bracht. Vernieuwingen zijn echter niet te vinden in deze stabiliteitsupdate die vooral achter de schermen een aantal zaken gladstrijkt.

Je kunt de update via je Galaxy Note 2 zelf installeren – mits deze dus van het unbranded type is, d.w.z. niet direct bij een provider aangeschaft – of via Samsung's Kies software op je PC.

Heb jij de update van vandaag al op jouw Galaxy Note 2 geïnstalleerd? Wat merk jij ervan? Welke veranderingen ben jij tegengekomen?

 

 

 

Lees de reacties (22)

  • Ik krijg de melding:

    "De software-updateservice is niet beschikbaar. Maximum aantal automatische updates overschreden. Probeer het later of update uw apparaat met Samsung Kies (www.samsung.com/kies)"

    Kan hem dus niet downloaden.

    • Dan is het te druk op Samsung's server. Of wachten, of Kies gebruiken (zou gewoon wachten :)

      • Grappig, ik krijg precies dezelfde melding. Laat ik eens gaan freubelen met Kies.. Omdat het kan.

  • nog altijd zijn de servers overbelast en via kies updaten is niet mogelijk dan wordt de melding kies ondersteund uw apparaat niet weergegeven

    • Gewoon kies 3.0 downloaden vanaf de samsung site download je automatisch 2.5... vraag me niet waarom! Maar met 2.5 krijg je inderdaad de melding dat de note 2 niet wordt ondersteund. ben hem nu aan het installeren.... duurt al ruim 10 minuten om de files erop te zetten. voor een kleine update duurt het toch bizar lang!

  • Heb hem sinds vanochtend, eigenlijk niet op gelet maar na dit artikel te hebben gelezen toch ff nagekeken en hij gebruikt ongeveer 300 á 400 mb RAM minder. Erg fijn dus, nu ik er op let is hij inderdaad een stuk "snappier" geworden. Thanks samsung

    • Ik zal het eens in de gaten houden. Voorheen als ik mijn ram clearde had ik 811 MB in gebruik. denk eerlijk gezegd niet dat ik na de update opeens 400 in gebruik heb. maar goed we zullen zien.

      • Ja het lijkt me inderdaad ook raar als hij dan maar 400 mb gebruikte, maar bij mij bleef hij hangen op 1.2 gb RAM na het wissen, dus kennelijk was er bij mij iets fout. Nu ook een gezonde 800 mb ongeveer

  • ik kan nog altijd niet over the air updaten: het maximum aantal automatische updates is overschreden probeer het later opnieuw of via samsung kies dit is de melding die wordt weergegeven

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen