Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2

En daar is hij dan: de langverwachte Android 4.3 voor de unbranded Samsung Galaxy Note 2. De nieuwe firmware met versienummer XXUEMK9 wordt vanaf deze morgen uitgerold in Nederland – netjes volgens planning dus.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-changelist1 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2

De update is flink: ruim 684 megabyte, dus installeer ‘m alleen via een WiFi verbinding – of via Samsung’s Kies software, waar hij nu ook beschikbaar is. Op dit moment wordt de update uitgerold voor unbranded toestellen – dus voor toestellen die niet direct bij een provider zijn aangeschaf.

De Android 4.3 update brengt onder meer ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch, en Samsung’s Knox beveiligingspakket naar het toestel. Ook de interface onderging een aantal kosmetische en interne veranderingen. Zo is deze nu voorzien van dezelfde menustructuur die we al kennen van de Galaxy Note 3 en de Galaxy S4 – met tabs, in plaats van lange lijsten met opties, en is het vergrendelscherm vernieuwd. Deze heeft nu hetzelfde lichteffect als de S4, en kan voorzien worden van meerdere widgets.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-firmware-xxuemj9-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-menu-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-vergrendelscherm1-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-adapt-display-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-antutu-benchmark-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-sneltoetsen-175x300 Android 4.3 arriveert op de Nederlandse Samsung Galaxy Note 2

De Galaxy Note 2 voelt na de update inderdaad een stuk sneller aan, dankzij een efficiënter gebruik van de hardware, en beter geoptimaliseerde software en drivers. Opvallend is de betere score in de AnTuTu benchmark: waar de Note 2 eerst bleef hangen rond de 17500 punten, haalt het toestel na de update ruim 21000 punten.

Verder is de schermweergave duidelijk verbeterd – alles is duidelijk scherper – en dankzij de nieuwe weergavemodi Adapt Display en Professionele Foto gaat ook de kleurweergave er flink op vooruit.

Hoe de batterij zich houdt na de update moet de komende dagen blijken – het is nog te vroeg om daar conclusies over te trekken.

Heb jij Android 4.3 al geïnstalleerd op je Galaxy Note 2? Laat ons hieronder weten wat je allemaal voor vernieuwingen/veranderingen tegenkomt!

Update: problemen na de update? Kijk ook eens HIER!

Galaxy deal tips

Reacties

   • Ryon zegt

    Je moet samsung kies gebruiken bij sommige updates. Dat moet je dowloaden op je computer. Als je vanaf 4.1.2 wilt updaten heb je kies 3 nodig. vanaf de 2.3.6 versies de normale 😉

 1. Ted zegt

  Vandaag ook geinstalleerd…
  Niet echt veel anders, behalve een paar menu’s die anders ingericht zijn.

  Wat wel opviel (en tegenviel)!
  De nieuwe versie van Kies! moet geinstalleerd worden (2.6 werkt niet met Adroid 4.3) en deze versie is veel meer beperkt dan de vorige versie
  Een van mijn favoriete onderdelen, podcasts, is gewoon helemaal niet meer aanweig!

  dusssss… na 1 uur gebruik, al een major teleurstelling.

  Ik ben benieuwd…

   • Ted zegt

    Ja, je kon via KIES! podcast downloaden en sync’en met je phone…. helaas…. Samsung vond dat kennelijk niet meer de moeite
    Jammer zo’n update wat eigenlijk een downgrade inhoudt

 2. Marc zegt

  Ook de update geinstalleerd, maar s-note werkt niet meer en merk dat ook dat als je op de meldingsbalk een WA bericht aanklikt, hij niets doen. Terwijl bij de vorige versie wel het desbetreffende programma werd geopend. Kortom….opnieuw installeren?

 3. Bert zegt

  Ik heb een half uurtje geleden bij note 2 geupdate en nu werken verschillende apps niet meer o.a. chrome, Skype, tomtom Europa en nog een aantal app, 1 op de 5 apps blijkt niet meer te werken en heb alles altijd geupdated

 4. Jopieson zegt

  Heb de nieuwe update op mijn G.Note 2 geinstalleerd,helaas werk mijn S Note niet meer, ik open de app en naar 2sec geeft het aan: S Note gestopt.
  oplossing gezocht.
  bvd.

 5. bm zegt

  Als ik zo jullie verhalen aan moet horen ben ik
  van plan nog even te wachten met het installeren.
  De update heb ik al wel binnen maar zal eigenlijk
  gedwongen stoppen aangezien ik geen zin heb in de bier vermeldde teleurstellingen.
  Bedankt voor jullie reacties

   • Gerrit zegt

    dit werkt bij mij om de multi window weer werkend te krijgen

    Following the release of the new Android 4.3 update for the Galaxy SIII many people have discovered multiple issues, one being the loss of functionality of the Multi window feature. I’m not sure if this has already been posted but I stumbled upon a way to fix this problem. It is very easy to do:

    1. Go to “Settings – My Device – Home Screen Mode”
    2. Select “Easy Mode” and apply
    3. Go back into “Settings – My Device – Home Screen Mode”
    4. Select “Standard Mode” and apply
    5. Go to “Settings – My Device – Display” and enable “Multi window”

    Long pressing the back key should now bring up the Multi window panel.
    Hopefully this works for you as it worked for me.

  • Gerrit zegt

   dit werkt bij mij om de multi window weer werkend te krijgen
   ook weer zoom op camara

   Following the release of the new Android 4.3 update for the Galaxy SIII many people have discovered multiple issues, one being the loss of functionality of the Multi window feature. I’m not sure if this has already been posted but I stumbled upon a way to fix this problem. It is very easy to do:

   1. Go to “Settings – My Device – Home Screen Mode”
   2. Select “Easy Mode” and apply
   3. Go back into “Settings – My Device – Home Screen Mode”
   4. Select “Standard Mode” and apply
   5. Go to “Settings – My Device – Display” and enable “Multi window”

   Long pressing the back key should now bring up the Multi window panel.
   Hopefully this works for you as it worked for me.

   • jay zegt

    Yesss’ Dat was het probleem inderdaad , thanks!!! ‘ ik zit alleen nog met 1 ding, de sensor is stuk 🙁 nu kan ik niet meer gamen… (nfs race) is dit vervangbaar tegen een normaal bedrag of kan ik beter een nieuw toestel halen…

 6. Jeroen zegt

  Ik zou het eerst laten tot de bugs eruit zijn..de accu is sneller leeg en mijn internetinstellingen waren ineens verdwenen? Daarnaast veel last van kleine dingen..hoop dat de bugs er snel uit zijn..spijt van dat ik de update heb gedaan :-(…

  • Aime zegt

   Mijn note 2 een paar dagen geleden geüpdated naar 4.3.
   Sindsdien is het batterijverbruik meer dan verdubbeld.
   Tot 50 procent verbruik op een nacht, zelfs in spaarstand en zonder gebruik. Vroeger minder dan 20 procent.
   Ik was bij het updaten wel expliciet verwittigd dat ik niet meer terug kon naar 4.1.2. Hopelijk komt Samsung snel met een oplossing.

 7. Jordy Spanhaak zegt

  Er werd gezegd dat er smileys kwamen bij je toetsenbord zoals bij de S4 maar helaas tot op heden nog niks kunnen vinden? Iemand ideeén.. verder vind ik dat de lettertypes niet echt mooi overeenkomen..

 8. dave zegt

  ik heb net de update gedaan. op het eerste oog ziet het er goed uit ookal is er niet veel veranderd. het heeft wel nadelen… het toetsenbord ik normaal heb ik dit verhaal binnen enkele seconde getypt maar omdat de spatiebalk zo klein is kom ik iedere keer weer op die punt. beetje jammer maargoed kan.niet meer terug

 9. Frans Vreede zegt

  Storend wifi probleem na update.
  Schakelt zichzelf uit na enlele minuten met foutmelding
  dat verbinding te traag is.
  Me hoela!
  Las dat bij andere Samssung modellen dit probleem zich ook direct na update manifesteert.
  Als iemand een fix weet: graag!

  Frans

  • Jody zegt

   Ik heb gistermorgen de update gedaan en sinds die tijd geen Internet meer (3g). Schakel ik de wifi
   in geeft de telefoon idd aan dat de verbinding van de wifi te traag is.
   u al een oplossing?

 10. darshan zegt

  Ik heb de updaten geïnstalleerd menu alles prima alleen ik kan geen multimedia Windows meer doen en ik kan sommige instellingen niet aanvinken

  jammer…

 11. zegt

  Heb de nieuwe update binnen de roming kan ik niet meer aan vinken en de gezicht rekening doet het niet tot het sherm aan blijf zolang ik op de scherm blijf kijken verder ziet het er goed uit

 12. Ted zegt

  Okee…
  Ik had een aantal issues na de upgrade.

  Ik was het verminderde batterij levensduur en andere zaken zo zat dat ik mijn telefoon opnieuw heb geinstalleerd (naar fabrieksinstellingen)
  alle apps die ik nodig vond gerestored van backup en nu…..

  Het lijkt erop dat ik weer minimaal als vanouds 36-40 uur doe met mn batterij, wifi werkt weer vlekkeloos, internet instellinge opnieuw moeten doen, maar is nu wel weer betrouwbaar.

  Nadeel… ik ben in Whatsapp mn conversaties kwijt (vergeten backup te maken)

  Al met al vind ik het nu wel een verbetering, jammer dat een complete reset nodig was!

 13. Ray zegt

  Ook ik heb hem binnen, maar (afkloppen) ik zie nog geen bugs. Ik heb een aantal van bovengenoemde problemen gecheckt maar:
  – whatsapp werkt normaal
  – roaming gewoon in en uit te schakelen
  – WiFi werkt normaal

  Ik snap niet dat het per toestel zo verschilt.

 14. Ray zegt

  Toch iets gevonden, waar 3G. Stond, bovenin het scherm staat nu alleen G
  Bij speedtest.net haalde ik een schamele 0,04 MB .
  Dat is treurig slecht.

 15. Nicolet zegt

  Als ik via Facebook een app kies, krijg ik steeds de melding Internet is gestopt. Geschiedenis en cache al gewist, maar probleem blijft. Telefoon teruggezet naar fabrieksinstellingen. Nog steefs hetzelfde probleem. Andere browsers geïnstalleerd. Helpt ook niet. Iemand nog een idee?.

 16. Ray zegt

  inmiddels heb ik hem weer aan de praat zonder naar fabrieksinstellingen te hoeven gaan. Ik heb de toegangspunten verwijderd en weer handmatig toegevoegd. Opnieuw gestart en nu schommelt hij tussen H+ 3G en G. Of dat schommelen nu door een matige verbinding komt of door instabiliteit van het toestel, weet ik niet.

 17. Gerrit zegt

  dit werkt bij mij om de multi window weer werkend te krijgen

  Following the release of the new Android 4.3 update for the Galaxy SIII many people have discovered multiple issues, one being the loss of functionality of the Multi window feature. I’m not sure if this has already been posted but I stumbled upon a way to fix this problem. It is very easy to do:

  1. Go to “Settings – My Device – Home Screen Mode”
  2. Select “Easy Mode” and apply
  3. Go back into “Settings – My Device – Home Screen Mode”
  4. Select “Standard Mode” and apply
  5. Go to “Settings – My Device – Display” and enable “Multi window”

  Long pressing the back key should now bring up the Multi window panel.
  Hopefully this works for you as it worked for me.

 18. mathijs zegt

  Ook ik heb problemen met de wifi. Hij gaat nu eerst testen of de verbinding goed is, is dit niet het geval dan verbindt hij niet. Dus als je een traag netwerk hebt maakt hij geen verbinding.

  Ik heb zelf ook een AR.Drone. Hiermee kan ik helemaal geen verbinding meer krijgen, omdat dit dus geen snelle verbinding is (helemaal geen internet).

  Weet iemand een oplossing voor dit probleem, dan hoor ik het graag.

  • Ray zegt

   Van die batterijen merk ik niet veel verschil. Ik heb blutooth en wifi altijd aan staan. Vanochtend haalde ik hem van de lading en nu staat hij op 65% nog.
   Ik heb niet gebeld vandaag, maar wel alles bij elkaar ongeveer een half uurtje mail en internet gedaan. dus niet intensief gebruikt nog.

 19. Kees zegt

  Ook ik heb een paar dagen terug mijn Note 2 geupdate naar 4.3 en kan niet echt zeggen dat ik super tevreden ben. Waar ik mij het meeste aan stoor is de batterijduur. Bij gemiddeld gebruik moet ik nu 3x per dag opladen en dat is niet overdrijven van mijn kant. Als iemand een goede oplossing heeft voor dit probleem hoor ik het graag!

 20. Anne zegt

  De update is nu al enige tijd beschikbaar maar helaas heb ik deze nog steeds niet binnen en begin sterk te twijfelen of ik deze update nog ga krijgen ? kan iemand mij helpen ? Bij instellingen > toestel > software update heb ik het al geprobeerd

   • anne zegt

    Nee dat heb ik nog niet. Mijn zus en broer hebben het zelfde abbonement en dezelfde telefoon als ik en zij hebben de update al wel. Wel heb ik mijn telefoon ( galaxy note 2 ) een aantal weken later dan zij gehaald. Kan het hier mee te maken hebben?

 21. Berry zegt

  Ik heb ook de update gedaan.
  Mijn note 2 is konstant de wifi kwijt. Ik poker regelmatig online en dat kan niet meer vanwege de wifi. Iemand een tip?

 22. Kim zegt

  Update geïnstalleerd. Alles werkt prima maar batterij is heel snel leeg. 10% afname per uur bij normaal gebruik. Bij surfen op web nog sneller leeg. Heb diverse applicaties uitgezet maar probleem blijft. Voor update kon ik 3 volle dagen met accu, nu 8 uur! Baal enorm. Wou dat ik geen update had gedaan van Samsung!

 23. mark zegt

  Van de week mijn note 2 geupdate.
  Ik vind het bot gezegt een kut versie telefoon is veel trager door foto’s heen bladeren ben je een uur bezig omdat de foto’s allemaal groot staan.
  en zo zijn er nog wel meer dingen heb spijt dat ik hem geupdate heb naar 4.3

 24. Arjen zegt

  Na de update, veel verbeteringen in de GUI… (nog) geen problemen met de accuduur…
  Alleen wat ik wel vervelend vind is dat ik mijn sneltoetsen in het vergrendelscherm kwijt ben… ik kan het ook nergens meer aanzetten, mijn vergrendeling staat op “vegen”, maar nog steeds geen optie om het aan te zetten.

 25. zegt

  Ik lees nu bovenstaande.. allemaal problemen. Ik heb vanmorgen ook de updaten gedaan, tot op heden nog steeds geen zaken gezien die het niet meer doen..

  nu alleen even de batterij in de gaten houden..

 26. Monique zegt

  gisterenavond update gedaan.
  wat een ellende.
  had geen internet meer. nu nieuw toegangspunt aangemaakt met de juiste instellingen (had hij allemaal veranderd) en nu zegt hij g te hebben (normaal stond daar 3g of soms H)
  Maar facebook etc wil niet bijwerken en op internet moet ik 3 minuten wachten voordat de pagina verschijnt.
  Verder was mijn batterij vanmorgen na 1 uur intensief gebruik al 50% leeg! normaal dan zo’n 15%

  iemand een idee hoe ik weer 3g internet krijg?

 27. rene zegt

  Na upgrade werkt internet via umts op s3 64gb versie niet meer mogelijk ligt dit aan het gebruikt van een virtuele provider (TELE2) bij mijn vrouw ging dit wel prima zij heeft de s3 16gb versie maar die gebruiken een iets andere chipset.

  Hebben andere dezelfde problemen gehad.

 28. Gerard zegt

  Denk dat ik maar een tijdje wacht. telefoon werkt nu prima en ik heb geen zin in al het gedoe wat ik hierboven allemaal tegen kom.
  Ben gelukkig op tijd gewaarschuwd.

  • Bianca zegt

   Hoi Gerard,

   Lijkt mij een goed plan.
   Ik wou dat ik dat ook had gedaan…
   Mijn batterij gaat twee keer zo snel leeg, mijn foto’s benaderingen duurt langer en ik heb geen idee hoe ik dit kan oplossen.

   Dus lekker wachten met die update.

 29. Jessica zegt

  Ik heb ook mn telefoon geupdate en waar Ik me mateloos aan irriteer is het feit dat ie alles in het engels vertaald hij kent nederlands niet meer. Help

 30. novw zegt

  samsung flikt het gewoon weer. na een update doet niets het meer waardoor heel veel gebruikers een nieuw toestel gaan aanschaffen. die trukk halen ze al jaren uit bij tv’s, en nu dus ook bij dumb-phones.

  De accessibility opties worden niet meer bewaard. waar je eerst last had van een stem die meldde dat je een map had geopend, flikkeret nu elke keer de hele toegankelijkheid uit. Heeeeel toevallig precies die switch die Pebble nodig heeft. En laat $amsung nou zelf ook toevallig een smartwatch hebben…
  Bluetooth is ook weer gesloopt. Dan is er verbinding, dan niet. Waze (routeplanner) kan niet meer pratende routes geven, want “ziet” bluetooth aanstaan.
  GPRS verbindingen werken slecht tot helemaal niet meer
  wifi valt er steeds uit “verbinding te traag”. Áls die verbinmding al te traag is, lijkt me dat MIJN keuze, en niet die van Shitsung. Zo loopt de rekening voor mobiel internetten ook lekker uit de klauwen. Ongemerkt is je wifi pleite en zit je op de restanten van een gprs verbinding.

  Ik ben het zo verschrikkelijk ongelofelijk en onvoorstelbaar ZAT! Ik H-A-A-T die koreaanse die helemaal NIETS kunnen.

 31. amber zegt

  hallo,

  ik heb een vraag ik kreeg een melding of ik de update wilde doen ik druk op oke en mijn telefoon is bezig met de update ik ga even naar de wc en ik kom terug en mijn telefoon doet helemaal niks meer kan iemand mij misschien helpen?

  mvg

 32. Debby zegt

  Heb nu ook enkele dagen de update op de Note II staan. Alles werkt bij mij goed op 1 ding na…batterij verbruik. Normaal gezien kon ik heel veel doen op de gsm en 1,5 dag doen met de batterij. En nu niet meer. Bij bijna geen verbruik gaat mijn batterij hooguit 8 uur mee. Als staan zaken als bluetooth, GPS en dergelijke uit. Android systeem vraagt nu 35% van mij batterij. Flink balen!!!

 33. Edwin zegt

  Ik vind die update 3keer niets. Ten eerste de accu is binnen 1dag leeg terwijl ik normaal maar iets tussen de 30% en 40% van mijn totale accu capaciteit gebruikte. Tevens is het u teken op de spatiebalk blauw geworden wat heel erg lastig is met typen, waardoor er wordt erkenning gebruikt wordt wat je helemaal niet wild.

  Ik ben diep bedroefd in het merk Samsung wat ik al 9 jaar trouw ben.

 34. draidenor zegt

  Ik heb de nieuwe update maar bij mij start : Snote niet meer. En daar had ik vrij belangrijken documenten in staan. Help me A.U.B.

 35. pascal zegt

  Heeft er iemand ook het probleem op de note 2 na de update dat je gemaakte fotos niet meer kan delen met facebook ,bluetooth ed.hij geeft dan gallerij gestopt dus crasht uitermate irritant please help

  • Arjen zegt

   Heb je paperartist uitgezet ? Als je die weer aanzet zou dat moeten helpen. Dat was bij mij wel het probleem, op de een of andere manier zijn die 2 met elkaar gelinkt ofzo.

 36. Sandra zegt

  Hoi

  Ik heb gisteren de update gedaan. Eigenlijk prima op 2 punten na. Ik heb ook geen last van de batterij. Gister met naar bed gaan nog 60% over. Normaal 25%

  1: mijn internetpagina blijft niet staan als ik Internet afsluit. Hoe kan ik dit veranderen? Hier word ik namelijk erg krankjorum van….
  2: heel mijn woordenboek foetsie dus swypen duurt 2 zo lang nu omdat hij geen enkel goed woord pakt.

 37. Ria zegt

  Heb ook mijn note 2 een week geleden geüpdated naar 4.3.
  Mijn is batterijverbruik is ook meer dan meer dan verdubbeld pffft ..zeer irritant zo de batterij leeg moet voor als ik naar bed ga wel eerst kijken of er nog genoeg stroom op zit omdat ik de note ook als wekker gebruik.
  Tot 50 procent verbruik op een nacht, zelfs in spaarstand en zonder gebruik. Vroeger minder dan 20 procent.
  Hopelijk komt Samsung snel met een oplossing maar dan ook zeer snel baal hier ontzettend van.

  • Ria zegt

   Heb mijn Note 2 gereset naar fabrieksinstellingen en nu weer helemaal blij, batterij werkt weer zoals voorheen gelukkig en nergens verder last van.

 38. Debby zegt

  Eerder heb ik geposted dat ik ook problemen had met de accu. Ik heb een reboot gedaan, wipe cache apps, en dat heeft geholpen!! De accu werkt weer helemaal goed. Is nu al 1,5 dag zonder opladen en heb nog 47% accu beschikbaar.

 39. anne zegt

  Ik heb de update naar 4.3 nog steeds niet ontvangen! Wie kan mij helpen. Ik heb et al bij instellingen> toestel info geprobeerd. Die geeft steeds aan dat alle updates al geinstalleerd zijn. Heb nog steeds jellybean 4.1.2

  Groet anne

  • Kees zegt

   @Anne: wat je ook nog kan doen is updaten via Samsung Kies op je PC. Je PC zoekt namelijk ook naar de meest recente versie en installeert deze voor je.

 40. jojo zegt

  Ik heb het zelfde probleem ik krijg de update ook niet en ook niet via kies en zit bij t mobile en daar hebben ze hem al wel maar ik krijg hem niet iemand een idee

 41. Jolanda zegt

  slechte update
  batterij is zeer snel leeg
  sommige functies werken niet of krijg ik niet ingesteld
  bv spaarstand doet ie automatisch kan ik niets aan verandere maar ondertussen helderheid minimaal , wifie uit ( zal maar niet veel mb’s hebben )
  ingestelde led doet het niet bij watsapp
  kortom waardeloos heb graag mijn oude versie terug !!!

 42. micah zegt

  Waardeloos. Herken van alles hierboven. Waar ik me vooral aan erger: hiervoor onthield het toestel woirden en zinnen die je vaak gebruikte, zoals mijn naam. Nu totaal niet meer! Dat zijn nu net de dingen die zo goed zijn, nou ja waren, aan samsung. Hooo dat er snel een update volgt die al deze problemen oplost!

 43. Kees zegt

  Na mijn beklag te hebben gedaan bij Samsung hebben ze mij geadviseerd een back up te maken van mij gegevens en een factory restore te doen. Dat heeft in mijn geval ook geholpen. Allemaal redelijk omslachtig maar goed het werkt weer.

 44. muri zegt

  Heb alleen maar problemen sinds die update. Batterij is snel leeg. Wifi netwerk geeft steeds aan onstabiel te zijn. Applicaties stoppen steeds. Muziek speler blijft hangen als ik me scherm op lock zet. Wil bijna me note2 door het
  raam heen gooien

 45. gj.eckhardt zegt

  Moet na update een heleboel apps verwijderen en herinstalleren. Ook de Galerij moet verwijderd worden.
  Dit gaat niet, of je toestel moet geroot zijn natuurlijk.

 46. Joeri zegt

  Slechtste update allertijden.. nieuwe menu en button indeling voegen echt helemaal niets extra’s toe aan het apparaat en dat allemaal ten koste van een 50% van het batterij verbruik. Voor de update kon ik met middelmatig gebruik 2 dagen doen met de batterij nu is hij na één ochtend al op 50%. Als de telefoon nu al sneller is dan merk je daar niet zoveel van want hij was al snel genoeg voor een prettig gebruik. Ik raad iedereen aan die nog niet geupdate heeft het ook vooral niet te gaan doen. Samsung bedankt voor deze faal…

 47. Tanya zegt

  Hoe krijg ik mijn woordenboek terug? Vorheen onthield hij mijn naam, adres, woonplaats en email-adres en alle hashtags die ik veel gebruik in de social media op volgorde en nu herkent dat stomme ding mijn naam niet eens… Erg kwaad en teleurgesteld!

 48. Ria zegt

  Pffft een fabrieksinstelling gedaan voor enkele weken terug en toen werkte het weer naar behoren ,maar nu enkele weken later heb ik hetzelfde probleem weer dat mijn batterij zere snel leeg is en weer op moet laden,23.00uur voor 100% op geladen en ga dan naar bed en smorgens om 9.00uur staat ie op 50% dat is niet normaal dat hij dan al weer voor de helft leeg is zonder dat ik er iets mee heb gedaan, DUS GEWOON WEER BALEN

 49. Ray zegt

  Ik weet niet meer precies wat ik sinds de update allemaal heb zitten tweaken, maar inmiddels lijkt hij het alweer een tijdje normaal te doen. Ook de batterij gaat een normale tijd mee. Dat wil zeggen ruim een dag. Maar ik zit niet veel te internetten ermee of filmpjes te kijken. Ik bel, whatsapp, check mail, maar met mate. Dus voor mij geen problemen ermee.

 50. Marc zegt

  Na de update naar 4.3 heeft mijn note 2 prima gefunctioneerd. Echter, sinds een week kan ik ineens geen mail meer versturen via de Exchange. Telkens geeft ie aan: accountgegevens ophalen. Ik heb de cache geleegd van zowel de mailapp als de cache van het toestel. Ook heb ik de mailapp verwijderd en vervolgens opnieuw geïnstalleerd en opnieuw ingesteld.
  Helaas blijf ik bovengenoemde melding ontvangen en kan dus nog steeds geen mail verzenden.
  Mijn gmail werkt echter prima met de mailapp.
  Samsung zelf geeft echter nog niet thuis, heeft iemand een oplossing?

 51. kasper zegt

  Ik heb vandaag mijn note 2 geupdated,
  MK9 versie maar er zit geen air command tussen dat is het enigste min punt of teleurstelling.
  iemand die weet wat ik moet doen om een air commando in te steken? zonder een note3 te kopen 😉
  kasper

 52. sanne zegt

  Ik heb toen de update uitkwam deze geïnstalleerd.
  Toestel werd ongelooflijk traag en na een periode kreeg ik problemen met mijn batterij, een nieuwe aangeschaft. Geen resultaat. Alleen als het toestel uit stond deed deze soms opladen. Tot op vandaag hij helemaal niks meer doet. Help?

 53. zegt

  Sinds de update maakt de note 2 gebruik van een nieuw woordenboek.
  WAT EEN ONGELOFELIJKE IRRITANTE SCHIJ ZOOI. Niet normaal meer. Ik heb dat daardoor al een paar keer bijna op weggooien gezet. Woorden die je intikt en continu zelf veranderd. Mijn God wat schijt update!!!!!

 54. lettie zegt

  als ik wifi en en mobile data uitzet kan ik niet meer bellen of gebeld worden. erg lastig als je in het buitenland bent. help!

 55. aysegul zegt

  God zij dank dat ik dit allemaal leest hier, ik baalde al paar dgn dat mijn telefoon samsung note2 de update niet wou installeren, gelukkig niet heb nergens last van dus deze update heb ik niet nodig!!!! Succes aan iedereen die veel stress hebben na de update hopelijk vinden jullie een goeie oplossing.

 56. Jordy zegt

  Waarom hebben wij Note 2 gebruikers dan bij deze nieuwe update nog steeds geen smiley’s? Is niet van groot belang maar wel grappig, ook heeft de S4 een handigere widget op het begin scherm vind ik!

Praat mee