Update arriveert voor unbranded, én T-Mobile branded Samsung Galaxy S5

Nadat Vodafone's Samsung Galaxy S5 ‘m vorige week al kreeg, is de nieuwste update voor het toestel nu ook beschikbaar voor de unbranded toestel versie, én voor T-Mobile's branded Galaxy S5 (dank voor de melding, Ronald!).

Deze update voor de Galaxy S5, met firmwareversie XXU1ANG9 en dus zelfs een wat nieuwere dan die voor Vodafone's branded toestel, brengt vooral – zo meldt het updatescherm – verbeterde prestaties. Het complete pakket is ruim 194 MB groot, en voegt dus meer toe dan de omschrijving zelf doet vermoeden.

Zo lijkt de vingerscanner ook wat nauwkeuriger te zijn geworden, biedt de weerwidget meer informatie, en duikt in het bijlage menu van de email app een nieuw design voor de icoontjes op.

Je kunt de update installeren via jouw Galaxy S5 – unbranded, of T-Mobile branded dus – zelf, of natuurlijk met Samsung's Kies programma.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Zoja, wat merk je zoal en welke veranderingen heb jij gevonden?

 

Lees de reacties (15)

  • Ik zie nog niks hoor via OTA : de laatste update zijn al geïnstalleerd en Kies: Dit is de nieuwste software update. Ik heb een unbranded toestel

  • Kwam uit spanje en had hem gelijk binnen de muziek applicatie is ook veranderd en lijkt nu meer op die vn de oudere toestellen

  • Er is nu een extra knop voor de camera genaamd "stand". En je kan nu bij de camera app instellen waar je de volume knoppen voor gebruikt.

  • Ook kan je nu prioriteit afzenders toevoegen in je berichten app en is de standaard internet app veranderd en ook de video app. De laatste 2 weet ik niet zeker omdat ik die net vaak gebruik.
    Ook werkt de S cover beter, hij verandert sneller van het kleine scherm naar de normale grootte.

    De "Galaxy Apps" app is ook aan gepast in een eigen update.

1 2 3
Gerelateerde artikelen