Samsung’s volgende A-series smartphone (SM-A500) krijgt Bluetooth certificaat

Nadat het nieuws van de nieuwe Galaxy Alpha naar buiten kwam begon de geruchtenmolen natuurlijk meteen nog meer nieuwtjes te produceren. Een van die nieuwtjes wist ons te vertellen dat de Koreanen bezig waren met nog minstens 3 andere A-series smartphones waaronder de SM-A500 die al op Samsung's eigen website voorbij kwam.

Het lijkt er nu op dat dit toestel ook het eerste zal zijn wat Samsung officieel zal onthullen aangezien het deze week een Bluetooth certificaat heeft gekregen van Bluetooth SIG. De gegevens op het certificaat laten ook zien dat de SM-A500 waarschijnlijk een dual-sim smartphone zal zijn met nog onbekende specificaties. 

Naar verluid heeft het toestel een full HD scherm en een ‘relatief hoge' resolutie camera aan de voorkant. Qua design zou het toestel lijken op de Galaxy Alpha waar we de laatste paar weken het een en ander of gehoord en gezien hebben. Met een beetje geluk krijgen we vlak na de onthulling van de populaire Galaxy Not 4 meer informatie over deze en andere toestellen die Samsung uit gaat brengen.

Gerelateerde artikelen