Samsung’s aankomende Galaxy Watch: codenaam Noblesse wijst op klassiek design

De codenaam van Samsung's aankomende Galaxy WatchNoblesse – hint naar een klassiek design. Na twee sportieve ‘Active' modellen wordt het volgende horloge mogelijk dus weer een wat sjiekere aangelegenheid.

Samsung Noblesse: Galaxy Watch met klassiek design

Vorige week verklapten wij al dat Samsung bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe smartwatch met modelnummer SM-R840. Veel details weten we ook nu nog niet, maar uit informatie blijkt dat het horloge waarschijnlijk de interne codenaam Noblesse draagt. En daarmee zien we toch een kleine hint naar de eigenschappen ervan.

De naam Noblesse hint mogelijk naar een klassiek design, zoals de eerste Galaxy Watch die in 2018 verscheen. In 2019 verschenen nog twee horloges in de Galaxy Watch serie – de Galaxy Watch Active en de Watch Active 2. Beide waren sportmodellen, en waren dus geen ‘echte' opvolgers van de gewone Galaxy Watch.

Natuurlijk komt de Noblesse ook weer in twee maten op de markt, net als alle andere recente Samsung horloges. De ontwikkeling lijkt zich nog een vroeg stadium te bevinden. Veel is er dus op dit moment gewoon nog niet bekend – althans, niet buiten Samsung's eigen keuken.

Wanneer?

Om die redenen gaan wij er vanuit dat Samsung de aankomende Watch níet volgende maand met de Galaxy S20 en Galaxy Z Flip zal onthullen. Wij rekenen er eerder op dat dit pas veel later in het jaar gaat gebeuren, bijvoorbeeld na de zomer samen met de eventuele Galaxy Note 20. Tot die tijd komen we vast nog veel meer te weten over het nieuwe horloge – voor nu blijft de informatie dus nog even schaars.

Lees de reacties (1)

Gerelateerde artikelen