Samsung woordvoerder: ‘Android 4.1 update voor de Galaxy S2 vanaf februari’

Er zijn inmiddels zoveel tekenen dat de Android 4.1 update voor de Samsung Galaxy S2 eraan komt, dat ons gevoel zegt dat het nu echt, écht niet lang meer kan duren. Een heuse woordvoerder van Samsung zelf laat weten dat het updateproces in februari van start zal gaan.

Android 4.1.2 op een Koreaanse Galaxy S2

Volgens deze woordvoerder (m/v) zal Singapore het eerste ‘land' zijn waar de langverwachte update zal worden aangeboden, daarna gevolgd door de rest van de wereld. En hoe voorspelbaar het inmiddels ook is: wanneer we dan in Nederland aan de beurt komen… is nog niet bekend. Maar in ieder geval kán het vanaf begin februari gaan gebeuren.

(via CNET)

Lees de reacties (47)

  • allee vanaf begin februari dus wss half of eind dat wij aan de beurt zijn, en dat al van november beloven ik ga voortaan een ander merk pakken als den deze kapot is zenne wtf

  • ja ik heb het ook helemaal gehad met Samsung de update die met de dag een maand langer op zich laat wachten problemen met het toestel problemen met kies heb krijg er nijgingen van om het ding bij iemand van Samsung daar in te brengen waar de zon zeker niet schijnt bah

  • sorry voor mijn taalgebruik maar ook ik krijg de schijt van Kies, dit klote programma is nog niet eens in staat om zijn eigen probleem op te lossen en de juiste driver te downloaden, geen OTA versie dus ik zit binnenkort met verouderde software, en bendakt Samsung, het regent klachten maar een keer Kies goed aanpassen ho maar!!

    • Ik geloof er zo langzamerhand niet meer in. Ze hebben denk ik problemen die ze niet op kunnen lossen, ofwel ze hebben capaciteitsproblemen en vinden de sgs2 niet zo belangrijk. Wie gelooft er nu nog in februari?

      Ik heb nog maar eens naar cyanogenmod gekeken en gezien dat er toch ook wel mooie themes zijn. Ik denk dat het zowieso cyanogenmod gaat worden

  • Precies ben ik niet de enigste dus die dit soort problemen heeft, bij sony ericcson had ik diz problemen helemaal niet, werkte perfect een vriend van mij had een htc en over die 2 heb ik tot hiertoe nog niet echt klachten gehoord of gezien.

    De volgende gaat wss 1 van die 2 worden, daar weet je tenminste waar je staat enzovoort.

    En ik geloof ook niet meer in februar, sgs2 word voorgesteld qls de best verkochte toestel maar uiteindelijk blijven wij dan toch achter met de update onvoorstelbaar. Een heel GROOTTE teleurstelling en ik denk bij heeeeeeeeeel veeeeeeel mensen, dit gaat samsung klanten kosten.

    Dan zeggen ze wel koop dan de sgs3 maar deze kost toch ook genoeg om up to date te houden vind ik. Echt heeeeeel hard teleurgesteld, je koopt in de eerste plaats zo'n toestel om jaren mee voort tz kunnen. Ik heb hem nu iets langer dan een half jaar en het gaat al niet meer mee.

    Sorry samsung volgende SMARTPHONE word geen meer van jullie

  • Sorry voor de spelfouten is met de gsm (sgs2) gedaan maar met swiftkey 3 en op internet geeft hij geen woordcorrectie dus sorry daarvoor mensen

    Grts

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen