Samsung lanceert binnenkort nieuwe Wireless Duo Charger EP-P4300

Samsung voegt binnenkort – rond de lancering van de Galaxy S21, mogelijk – een nieuwe, draadloze oplader toe aan haar opladeraanbod. De nieuwe Wireless Duo Charger Pad draagt modelnummer EP-P4300.

De Samsung EP-P5200, die in de EP-P4300 mogelijk een opvolger krijgt

Nieuwe Samsung Wireless Duo Charger

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Samsung haar eerste draadloze ‘Duo Charger' EP-N6100 lanceerde, later gevolgd door de EP-P5200. Daarmee kon je je telefoon én je horloge onbekabeld opladen. Eerder dit jaar verscheen vervolgens ook de Wireless Charger Trio EP-P6300 – wie naast dit alles ook nog een set Galaxy van stroom wil voorzien.

En nu bereiden de Zuid-Koreanen de lancering voor van een nieuwe model duo charger – de EP-P4300. Het apparaatje kan kennelijk twee devices tegelijk laden, maar laadvermogens, andere specs, of afbeeldingen zagen we nog niet. Wij gaan er vanuit dat de EP-P4300 een soort opvolger is van de EP-P

Uit placeholder-vermeldingen bij een aantal Europese webshops blijkt in ieder geval dat de oplader in een zwarte en witte uitvoering te koop zal zijn. De prijs lijkt rond de €50 te liggen.

Wij verwachten dat de EP-P4300 in de loop van januari daadwerkelijk in de winkels zal liggen. In Samsung's PR duikt hij mogelijk op als Wireless Duo Charger voor de nieuwe Galaxy S21, S21+, en Galaxy S21 Ultra die rond dezelfde tijd verwacht worden.

Lees de reacties (1)

  • Waarschuwing.
    Door de Qi laad techniek van de 4300 is deze niet compatibel met de smartwatch RM-R800 ofwel de watch 2. De laadtechniek vam deze smartwatch wordt niet ondersteunt.
    Her horloge meldt zich netjes aan maar gaat dan snel in error mode.
    2x een duolader getest met meerdere warches maar helaas.
    Watch 3 en binnenkort watch4 gebruiken wel Qi laad techniek.
    Maar ja daar heb ik nu niets aan.
    Kortom een gewaarschuwd persoon telt voor twee.

Gerelateerde artikelen