Samsung Korea plaatst info over Android 4.1.2 update Galaxy S2 online

Zou het dan écht..? De 'thuisbasis' van Samsung in Zuid-Korea plaatste een pagina online met daarop officiële informatie over de aanstaande update voor de Samsung Galaxy S2 naar Android 4.1.2 Jellybean. We zouden bijna denken dat het nu echt bijna zover is…

De belangrijkste verbeteringen – aldus Samsung – zijn de soepelere interface, en een aantal gloednieuwe functies, waaronder: Easy Mode (een versimpelde interface weergave), pauzeren bij het opnemen van video, Smart Stay (het scherm blijft aan zolang je ernaar kijkt), Popup Play, en meer.

De ‘prijs' voor de update is een totale herstructurering van het geheugen van de Galaxy S2. Hierdoor blijft na de update 11 GB ruimte over voor de gebruiker – onder Android 4.0 is dit 12 GB. En omdat het geheugen zo grondig heringedeeld moet worden zal de update alleen uit te voeren zien via Kies, en niet Over-The-Air (OTA). Het installeren van de update kan een uur duren.

Hoewel de bovenstaande informatie van Samsung erop duidt dat de update er spoedig aankomt, kunnen we (excuses voor het in herhaling vallen) niet zeggen wanneer dit allemaal moet gaan gebeuren.

(via)

Lees de reacties (36)

  • Enkel via "Kies" ?
    De vorige updates deed ik via het toestel zelf. En dat ging heel goed.
    Hopelijk kan het voor deze update toch ook nog op die manier.

    • Vooral positief blijven denken! Ik zie het wel verschijnen. Laten we hopen dat deze update ook kwalitatief erg goed is.

  • Lekker verhaal die toekomstige update als je sinds de update naar 4.0.4. al geen verbinding met Kies meer kunt maken omdat dit programma maar blijft zeuren over een ontbrekend stuurprogramma maar dit als onderdeel van het "probleem oplossen" zelf niet voor elkaar krijgt, programma loopt bij herhaling vast, hoop wel dat update wel gewoon via telefoon kan worden uitgevoerd anders zit ik met een probleem, heeft t iemand nog goede tips?

    • Als het via Kies niet lukt kan je het beste firmware via sammobile.com downloaden en flashen via Odin. Op youtube zijn wel filmpjes te vinden over hoe het moet. Maar voorlopig is de update er niet en NL zal zeker niet bij de eerste lading zitten.....

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen