Samsung geeft broncode Android 4.0 voor de Galaxy S2 vrij

Hoewel we in Nederland nog wachten op de officiële upgrade, heeft Samsung al wel de broncode vrijgegeven van Android 4.0 voor de Galaxy S2. Reden voor een feestje? Als je gewoon de vertrouwde Galaxy S2 TouchWiz interface prima vindt waarschijnlijk niet. Maar iedereen die zelf graag ‘custom' ROMs installeert – en getuige de discussies onder DIT artikel zijn dat toch wel een aantal mensen – weet wat dit betekent: ROMs gebaseerd op de volledige firmware van Samsung zelf!

Iedereen die graag – we noemen maar wat – een CyanogenMod ROM draait op zijn of haar S2 kan nu gaan aftellen. Natuurlijk was juist de CM 9 ROM al als beta versie in omloop, maar een aantal bekende problemen van deze op een ‘pure' Android 4.0 gebaseerde ROM behoren nu hopelijk snel tot het verleden.

(via AndroidCommunity)

Lees de reacties (34)

  • Klinkt interessant, als er een uitkomt met root toegang en touchwizz eraf ga ik me maar is op het gebied van rooten begeven

  • de update 4.0 komt in nl morgen of overmorgen , de update werd vandaag gestart met het testen :)

  • Laat de kernels maar komen! Zit nu op custom kernel van Codeworkx voor CM9 op de laatste nightly maar ben benieuwd wat SiyahKernel en Speedmod kernel zullen brengen als deze over gaan op ICS!

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen