Samsung Galaxy S2 met 32 GB opslag gespot?

Tijdens een verveeld avondje rondsurfen in de kelders van Samsung.com – je moet wat, op de maandagavond – struikelden wij over een vermelding in de Support database die we nog niet eerder waren tegengekomen: die van de Samsung GT-i9100/M32. Zou dit dan eindelijk de langverwachte, wél aangekondigde, maar vooralsnog niet verkrijgbare Galaxy S2 variant zijn met 32 GB interne opslagcapaciteit?

Een kort rondje Google leert ons verrassend genoeg weinig. Wel waren wij gek genoeg om van een Russische site een ge-zipte handleiding te downloaden – in het Russisch – die van de GT-i9100/M32 zou zijn. In deze file troffen wij verrassend weinig virussen, spyware en malware aan, maar wel een handleiding. Echter, hierin wordt het geheugen van het toestel aangeduid als 16/32 GB.

Dus rest ons de vraag: zou de 32 GB Samsung Galaxy S2 er eindelijk aankomen?

(de GT-i9100/M32 is te vinden op Samsung.com)

Lees de reacties (11)

  • Haha, iedereen lijkt wel door te draaien de afgelopen dagen, maar vandaag helemaal. Iedereen staat te springen voor Ics

  • klopt niet ... volgens mij word er met de SII bedoeld dat het tot 32GB mogelijk is door een sd kaartje toch ...

    • Gewoon een 32 sd kaartje met FAT32 formatten en je bent er!

      Wanneer komt nu de langverwachte 4.0 UPDATE, daar word je toch helemaal ziek van? Mijn telefoon gaat opeens soms naar zwart scherm en dan is er geen mogelijkheid meer om het beeld terug te krijgen, enkel een reboot! Dus nieuwe firmware, verse start zullen we maar zeggen :)

      UPDATE, UPDATE, UPDATE!!!! Damned!!

1 2
Gerelateerde artikelen