Samsung Galaxy Z Flip 3 afbeeldingen bevestigen Unpacked datum

Nieuwe afbeeldingen van Samsung's Galaxy Z Flip 3 tonen niet alleen de klaptelefoon van alle kanten. We zien ook de datum van de Unpacked presentatie van het toestel, en van de Galaxy Z Fold 3.

Galaxy Z Flip 3 afbeeldingen

De afgelopen weken zagen we al vaker plaatjes van de aankomende Galaxy Z Flip 3 voorbij komen. Deze waren van een niet zo puike kwaliteit, of beperkt in aantal. Vandaag duikt eindelijk een uitgebreide set renders op die het toestel haarscherp van alle kanten tonen.

De een of andere bekende plaatjeshandelaar sleet zijn plaatjes aan de Indiase website GizNext. Daar zien we nu de Z Flip 3 in verschillende – deels door ons voorspelde – kleuren. We zien ook dat het design van het toestel in feite helemaal niet zoveel afwijkt van dat van de eerste Z Flip. Een duidelijke verbetering is het grotere, 1,9 inch scherm(pje) aan de buitenkant. Deze kan nu duidelijk meer informatie tonen, ook als het toestel dichtgeklapt is.

We zien verder snufjes als een vingerafdruksensor die in de aan/uit-knop zit, een dual camera aan de buitenkant. Daarbij gaat het om een 12 megapixel hoofdcamera, en een 12 MP groothoekcamera. In het 6,7 inch scherm zit een camera-gat met een selfiecamera van 10 MP. Er is geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting, maar die had de eerste Z Flip ook al niet.

Unpacked presentatie: 11 augustus

Wie goed naar de plaatjes kijkt komt nog een interessant detail te weten. Traditiegetrouw tonen Samsung's officiële PR-renders altijd de datum waarop een telefoon wordt gepresenteerd op het scherm van dat toestel. En verhip: op het scherm van de Galaxy Z Flip 3 lezen we de datum woensdag 11 augustus.

Dát is dan inderdaad de datum waarop Samsung haar volgende Unpacked evenement houdt. Daar maakt niet alleen de Z Flip 3 zijn opwachting, maar ook de Galaxy Z Fold 3. Bovendien lanceert Samsung daar ook nog de nieuwe Galaxy Buds 2, én een of meer nieuwe Galaxy Watch modellen – je weet wel, met het nieuwe besturingssysteem.

Zowel de Galaxy Z Flip 3 als ook de Z Fold 3 liggen in de laatste week van augustus in de Nederlands en Belgische winkels. De verwachting is, dat de prijs net wat lager komt te liggen als die van de eerste Z Flip en de Z Fold 2.