Samsung Galaxy S4 Active krijgt Android 4.4 KitKat update in Nederland

Na een periode van onduidelijkheid wanneer de Samsung Galaxy S4 Active precies welke update zal krijgen, is het vandaag zover: Android 4.4 KitKat arriveert in ons land op het toestel.

De Galaxy S4 Active deed het tot nu toe al behoorlijke tijd met Android versie 4.2 – de update naar Android 4.3 bleef uit, vermoedelijk na de problemen die de update eerder op andere toestellen veroorzaakte. En dus springt de S4 Active vandaag linea recta naar Android 4.4 KitKat

De nieuwe update, met firmwareversie nummertje XXUCNE5, brengt flink wat vernieuwingen en verbeteringen naar de Galaxy S4 Active, waardoor een bijgeschaafde interface, en tal van nieuwe features behorende bij Android 4.4.

Je kunt de update vandaag natuurlijk installeren via het toestel zelf -ruim 650 MB dus zorg dat je het via WiFi verbinding doet – maar ook met Samsung's Kies software voor je PC.

Heb jij jouw Galaxy S4 Active vandaag voorzien van deze nieuwste versie van het Android besturingssysteem? Wat merk jij zoal?

(via)

 

Lees de reacties (33)

  • Momenteel de update van 665.43MB aan het downloaden. Ben benieuwd hoe de verbeteringen zijn.

  • Niet veel verschil (optisch tenminste). Wifi werkte niet na de update, maar na één restart verbindde ie weer.

  • Ik heb de galaxy s4 active pas, en zit elke keer te checken voor die upgrade. Ik doe dat via de telefoon zelf, en via Samsung kies. Maar zegt elke keer zegt tie dat ik de meest recente versie al heb. Hij loopt nu op 4.2.2 dus Hoe kan dit ? Hoe kan het dat andere s4 active's in Nederland wel die update hebben ontvangen en ik niet. Kan iemand dat uitleggen ?

    Maar alsnog is dit toestel een erg fijn apparaat, en ik raad het zeker aan voor mensen die een toestel willen dat water en stof dicht is plus nog eens dat tie super snel is.

    • Die van mij ook nog geen update . Toestel gekocht via bel simpel alleen alles op de Doos was poolse tekst en in dat land is de updater er nog niet denk ik

      • patrick,
        ik kocht ook mijn samsung galaxy s4 active via belsimpel. De verpakking van mij was volledig in het frans. En ik krijg ook geen enkele update. Ik deed wat opzoekwerk en ik ontdekte dat de update in frankrijk al beschikbaar is. Ik vind het vreemd.

        waarom?
        -We kopen allebei een toestel bij belsimpel.
        -Verpakkingen in vreemde talen.
        -update zou beschikbaar moeten zijn maar we ontvangen hem niet.

          • Nee ik ook niet en in polen ook nog steeds niet , wachten dus maar . Telefoon loopt prima op 4.2 maar het duurt wel lang

          • Hoi,
            Ik was de voorbije week op vakantie in Oostenrijk. In ons hotel hadden we WIFI dus ik logde er op in. De tweede dag kreeg ik plots een melding dat er een update was, ik probeerde die te downloaden maar ja het internet was niet zo sterk na telkens een paar minuutjes te downloaden kwam er steeds de melding dat het internet te traag was. Jammer nu had ik net de update. Toen ik weer in België was probeerde ik het weer om mijn sgs4 active te updaten en toen kreeg telkens de melding die zei dat de laatste updates al geinstalleerd waren. Jammer.

            Mvg,
            Maxime

          • Dag Patrick

            heb juist de update ontvangen. Misschien jij nu ook al?
            Ik wou het je gewoon even laten weten. Je zal niets meer van mij horen.
            Sorry

            Mvg,
            Maxime

  • niet zo blij met de update ! !
    mn menu staat nu stampes vol omdat ik nix meer kan verbergen en groep-play doet het niet ! ! (zit er standaard op dus zou moeten werken)
    en de wifi doet het ook niet meer :/

  • Na mijn laatste update van 27 mei een hoop ellende met mijn s4. Blijft hangen en springt zomaar ineens uit en dan weer aan. Alle instellingen worden gewoon geneert,bv scherm gaat gewoon uit ipv na 2 min of onbekende die mijn bellen terwijl ik aangevinkt heb dat ze me niet kunnen bellen. Batterij is snel leeg. Word er niet vrolijk van. Hoop dat het snel veranderd. Of heeft iemand goede tips.

    • Hoi Pascalle,

      Heb je nog wat kunnen oplossen of heb je ook zin om je s4 uit het raam te gooien!

      Groetjes

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen