Samsung Galaxy S3 vragen en antwoorden

Kijk eens wat er vandaag in onze schoen zat! En dat terwijl Sinterklaas toch echt allang en breed weer op het strand in Spanje ligt uit te rusten van zijn jaarlijkse feestje in Nederland.

Omdat wij ons gelukkig prijzen met onze nieuwe Samsung Galaxy S3, hebben we besloten een heuse Q&A te maken hier. Of, in gewoon Nederlands: stel hieronder je vraag, en wij – of een ieder die ook al een Galaxy S3 in huis heeft en zich geroepen voelt – zullen proberen deze op gezette tijden te beantwoorden, vanaf morgen tot pakweg 8 juni.

Dus wil je bijvoorbeeld weten of wij S-Voice echt bruikbaar vinden, of dat het een leuke, maar niet al te handige ‘gimmick' vinden: vraag het ons gerust! (En vooruit: onze eerste indruk van S-Voice is 80% gimmick, 20% handig).

Wel zouden wij het op prijs stellen als je – indien je hieronder een vraag plaatst – even checkt of iemand anders dezelfde vraag niet al heeft gesteld.

Oké? Barst los 😉

Lees de reacties (259)

  • Hoe is hij qua handgevoel? te groot? of voor mensen met gemiddelde handen prima te doen?

    • Hij is niet klein ;) Je moet flinke handen hebben om alles met één hand te kunnen bedienen. Maar door de vorm heb je niet het gevoel een enorme plaat in handen te hebben.

    • Ik vond een foto van mezelf maken best lastig. Hij is daarvoor erg groot. Mis dan toch een fysieke knop.
      Je hebt wel de optie om de front camera te gebruiken, dan gaat dat wat makkelijker maar is de kwaliteit natuurlijk niet goed.

      Misschien moet ik daar nog ff handig in worden

      • Je hebt 2 camera's, voor en achter. Als je een foto van je zelf wilt maken kan je gewoon de camera nemen aan de voorkant en dan zie je je zelf nog eens als je een foto maakt :-) vergeet alleen geen DUCKFACE te doen he :)

      • Je kan stembesturing inschakelen en dan kan je met de woorden shoot, capture etc een foto laten maken. Je ziet alleen niet wat je op de foto neemt.

        Gr dennis

  • - Wanneer je een webpagina hebt geopend en je opent bijvoorbeeld whatsapp en daarna weer internet staat deze webpagina dan nog steeds open of moet deze opnieuw laden?
    - Is er bij de muziekspeler de optie om te sorteren op mappen?

    • Zolang je niet tig dingen gaat doen voordat je weer teruggaat naar de browser, blijft de pagina gewoon open staan en hoeft niet opnieuw geladen te worden.

      De muziekspeler heeft een 'Mappen' weergave die alfabetisch wordt weergegeven.

  • Ik vind de S2 zonder beschermhoes erg glad. Voor je het weer vliegt ie uit je hand ;-) Hoe is dat met de S3? Meer grip, of een hoesje nodig?

    • Nee, de achterkant oogt glanzend, maar voelt niet heel glad aan (polycarbonaat). En door de rondere vorm heb je juist een betere grip dan bij de Galaxy S2. Voor de grip heb je zeker geen hoesje nodig, denk ik.

  • Enig idee hoe krasvast het scherm is? Heb ik straks (ik wacht op mijn blauwe...) een screenprotector nodig of niet?

    • We hebben het nog niet getest ;) Maar op mijn 'oude' Galaxy S2 heb ik ook nog geen krassen - zonder screenprotector - dus ik verwacht dat er niet makkelijk krassen op zullen komen. Als je veel met scherpe voorwerpen omgaat is een screenprotector natuurlijk wel een goed idee...

    • Ik heb 2 echt minieme krasjes staan en ben zorgvuldig ermee , geen idee hoe die erop gekomen zijn , heb voor alle veiligheid een screeprotector besteld.

      • Ik ben er superzuinig mee en heb ook al 2 krassers op de voorkant, en ik zou niet weten waarvan :( dus krasvrij is het zeer zeker niet! Ook loopt t vergrendelingsscherm vaak vast, dan doet is niets meer...

    • ALs je goed resource doet.. zie je dat als het goed is wat ze zeggen dat het kras vrij is...

      Type anders even bij youtube. Galaxy s3 screen of Gorilla glas 2

1 2 3 25
Gerelateerde artikelen