Exclusief: Ruil je S2 in voor de nieuwe Samsung Galaxy S3!

Dit zien we niet zo vaak in telefoonland: een heuse inruilactie! Via SamsungGalaxyS3.nl is net bevestigd dat de online telefoonboer Typhone morgen start met een Samsung Galaxy S3 inruilactie. Het verhaal in het kort: als je een Samsung Galaxy S3 bestelt, en je Galaxy S2 inruilt, krijg je mogelijk meer dan 200 euro terug – met andere woorden: een fikse korting bij aanschaf van een Galaxy S3.

Dit is er verder op SamsungGalaxyS3.nl te lezen is:

De precieze details komen we morgen pas te weten, maar voorzover wij goed ingelicht zijn biedt Typhone de mogelijk om ‘gewoon' de Samsung Galaxy S3 te bestellen. Tijdens het bestelproces kun je vervolgens aangeven dat je jouw S2 wilt inruilen. Na afhandeling van de transactie – levering Galaxy S3, opsturen oude toestel – krijg je dan binnen 10 werkdagen het inruilbedrag op je rekening teruggestort. Dit bedrag is, uiteraard, afhankelijk van welk toestel je inruilt, de leeftijd, en de staat ervan.

Hoewel de actie, zoals gezegd, pas morgen echt van start gaat, vind je HIER al beknopte informatie. Typhone's Samsung Galaxy S3 aanbiedingen vind je HIER.

Lees de reacties (8)

  • Hahaha, je kan makkelijk je Galaxy S2 voor meer dan "de mogelijke 220 euros" verkopen op marktplaats. Geen goede actie! :)

  • Na invullen bleek mijn inruil op € 240,= uit te komen.
    Maar is niet echt interessant omdat mijn abbo nog loopt tot volgend jaar mei.
    Op een los toestel zal de inruil niet gegeven worden denk ik maar zo.
    Buiten dat ben ik nog steeds tevreden met de Galaxy S II en zie de noodzaak van inruilen niet zo.

  • wat in actie, ik heb mijn S2 gisteren via marktplaats verkocht voor 375 euro!

    zoals Sami al zegt geen goede actie en Ninja idd niet aantrekkelijk :)

  • De actie op zichzelf vind ik niet zo spannend.
    Waar ik wel benieuwd naar ben, is het de moeite waard om je s2 te upgraden naar een s3? Het is een mooi toestel, maar buiten de notificatie lamp, weet ik niet zo goed of het wel nodig is..
    Zit daar nog een artikeltje over in de pijpleiding?

1 2
Gerelateerde artikelen