Owjee: Samsung Galaxy S3 pas in september?

Ondanks Samsung's eigen, niet mis te verstane statement dat de Galaxy S3 nog in de eerste helft van dit jaar komt, duiken er her en der geruchten op die fluisteren dat het misschien wel eens september zou kunnen zijn, voodat het nieuwe Koreaanse vlaggenschip verkrijgbaar zal zijn.

Wie zijn voelsprieten ver genoeg uitsteekt kan de gektste geruchten opvangen die releasedata voorspellen op iedere mogelijke dag tussen nu en kerst 2013 ;). Het verschil met deze september geruchten is, dat ze aan de oppervlakte komen via AndroidPit, een normaal gesproken solide informatiekanaal. Volgens AndroidPit komen de geruchten uit kringen binnen Samsung zelf, met als centrale punt dat de fabrikant nog steeds bezig is om het toestel ‘af' te maken. Door de inmiddels torenhoge verwachtingen rond de Galaxy S3 is de druk op Samsung groot om een perfekt toestel af te leveren – niet alleen het toestel zelf, maar ook de bijbehorende randfactoren zoals bijvoorbeeld het beheer- en update programma Kies.

Overigens is de letterlijke bewoording van Samsung's Galaxy S3 release statement: ‘The successor to the Galaxy S2 smartphone will be unveiled at a separate Samsung-hosted event in the first half of the year'. Met andere woorden: het toestel zal in de eerste helft van het jaar onthuld worden, maar dus niet noodzakelijk al in de winkel liggen.

Of we moeten rekenen met een verkrijgbaarheid van het toestel die dus mogelijk nog bijna een half jaar op zich zal laten wachten is moeilijk te zeggen. Samsung zelf houdt zich angstvallig stil, en inmiddels weten we zeker dat op het persevenement dat Samsung over een paar dagen in ons land houdt alleen reeds bekende produkten getoond zullen worden.

[geduldmodus=ON]

(via AndroidPit)

Lees de reacties (10)

  • Samsung zegt natuurlijk niet voor de grap dat de opvolger van de Galaxy SII, nog in de eerste helft komt.

  • Ik volg het nieuws hier al maanfen ondertussen..

    maar ik moet toegeven, ik denk dat de s3 alwel al klaar is,
    misschien dat ie zelfs al een paar keer al klaar was voor verkoop..
    maar doordat wij als consument, zo een hoge verwachting heeft van de s3,
    ben ik ervan overttuigd dat samsung bezig is met onderzoek en allerlei ander spul,
    Om ons de wensrn te voldoen..

    sorry kom niet zo heel makkelijk uit mijn woorden.

    (Ook, doordat Apple nu een 2120 * ... Scherm resolutie heeft gekregen, en onderzocht.
    denk ik dat samsung meteen wilt voorlopen.

    ik weet zeker dat Samsung met een top toestel ko
    w

    Wat ik persoonlijk wel de moeite waard vind? Het wachten hierop.

    Myn contract loopt juni af, mocht ie eerder uitkomen, dan neem ik hem eerder.
    als ie later komt? Tsja, dan schakel ik over na prepaid, tot hij uitkomt.

  • ik kan niet wachten tot die telefoon uitkomt! dit is dus ook een redelijk deprimerend bericht :P laten we hopen dat het het wachten maar waard is dan!

1 2
Gerelateerde artikelen