Samsung Galaxy S21 komt in deze kleuren (ook: Buds 2)

Vandaag komen we te weten in welke kleuren Samsung de Galaxy S21 serie op de markt zal brengen. De toestellen komen mogelijk al in februari 2021 op de markt.

Galaxy S21 kleuren

Stukje bij beetje duiken meer details op van de aankomende Galaxy S21 modellen waar Samsung achter gesloten deuren aan werkt. Eerder al verklapten wij verschillende accucapaciteiten. En een tijdje terug werd ook duidelijk dat de toestellen op Samsung's nieuwe Exynos 2100 processor draaien.

Uit Zuid-Korea komt vandaag nieuws over de verschillende kleuren die Samsung voor de Galaxy S21 in petto heeft: wit, grijs, roze, paars en zilver. De realiteit is echter, dat Samsung niet alle modellen in dezelfde kleuren op de markt brengt. We weten dus nog niet precies welk model welke kleur heeft. Daarbij is het duurste model – de Galaxy S21 Ultra, nemen we aan – tevens het model met de minste keuze.

Galaxy Buds 2

Overigens meldt hetzelfde bericht ook dat Samsung aan de ‘Galaxy Buds 2' werkt. De volgende generatie van de draadloze oortjes moet de huidige Galaxy Buds Live opvolgen. De nieuwe oortjes – codenaam Attic en modelnummer SM-R190 – zullen de eerste in de Buds-serie zijn die volledig waterdicht zijn.

De Galaxy Buds 2 moeten tegelijk met de Galaxy S21 op de markt komen. Je kunt ze straks kopen in het zwart, zilver, of paars.

Een maand eerder

Het lijkt er trouwens op dat Samsung de Galaxy S21 een maand vroeger wil lanceren dan de Galaxy S20 in 2020. De release van deze laatste vond dit jaar in maart plaats. Het zou dus goed kunnen dat je de Galaxy S21 straks al vanaf februari kunt kopen. De lancering vindt in dat geval misschien zelfs al in januari plaats.

Of dit alles klopt is nog allerminste duidelijk. Bijna ieder jaar wordt wel een keer voorspeld dat Samsung haar nieuwe toptoestellen dit keer echt, écht eerder gaat lanceren. Meestal blijkt die vlieger uiteindelijk niet op te gaan. Hou dus een korreltje zout paraat.