Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge krijgen mogelijk direct Android 5.0.1

Volgens geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 4 de update naar Android 5.0 Lollipop in januari, terwijl de Galaxy Note Edge vanaf februari aan de beurt komt. Naar nu blijkt gaan deze toestellen mogelijk direct naar Android versie 5.0.1, en slaan 5.0 over.

Wie het nieuws rond Android 5.0 Lollipop een beetje volgt, weet misschien dat de eerste versie van de behoorlijk vernieuwde Android variant nogal wat bugs bevat. Een snelle stap naar versie 5.0.1 is dus welkom, en verschillende Nexus telefoons ontvangen op dit moment deze ‘bugfix update'.

Uit recent opgedoken testversies van Android Lollipop firmwares voor de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge blijkt dat Samsung Android 5.0.1 al heeft meegenomen in haar ontwikkeling voor deze toestellen. Dit alles bespaart de gebruik(st)er straks een toestel met bugs die in Android 5.0 ingebakken zitten, en is wat ons betreft dus een goede zaak. En met een beetje geluk zorgt dit alles niet voor een vertraging in het aanbieden van de update. Stay tuned…

(bron)

Lees de reacties (1)

  • Samsung mag een beetje opschieten. Lollipop zou een mooi kerstcadeau zijn en de marketing ten goede komen.

Gerelateerde artikelen