Samsung Galaxy Note 10.1 Cashback actie: 75 euro terug na aanschaf (update: +formulier)

Ben je van plan binnen kort een Samsung Galaxy Note 10.1 te kopen? Of heb je er recent eentje aangeschaft? Check dan even Samsung's Cashback actie! Als je beschikt over een factuur of kassabon met een datum tussen 1 november j.l. en 31 januari 2013 kun je 75 euro terug krijgen van de aanschafprijs van de Note 10.1.

Om aan deze Cashback actie deel te nemen moet je een kopie van je factuur of kassabon én een uitgeprint en ingevuld registratie formulier (HIER te vinden) opsturen naar:

Samsung Galaxy Note 10.1 Cashback

Antwoordnummer 1075

6200 VB Maastricht

Beide documenten dienen vóór 15 februari 2013 bij Samsung te zijn, en de factuur of kassabon moet duidelijk vermelden dat het om de aankoop of bestelling gaat van een Galaxy Note 10.1, de aankoopdatum, en de naam van de winkel.

Voor alle details en de kleine lettertjes van de actie kun je HIER terecht. Een overzicht van de populairste online winkels vind je hieronder.

Update: Er lijken nogal wat mensen problemen te hebben met het uitprinten van het formulier op Samsung's eigen website. Handigerwijs ontvingen wij vandaag een ‘los' formulier in PDF formaat (bedankt, PeterJ!). Voor de GT-N8000 (3G+WiFi) vindt je ‘m HIER en voor de GT-N8010 (WiFi) HIER – het verschil zit ‘m in de in te vullen code: IMEI of serienummer (bedankt voor het opmerken, Dennis).

Let op: wij van galaxyclub.nl zijn NIET gelieerd Samsung, en dus op geen enkele wijze verantwoordelijk voor al dan niet succesvolle deelname aan Samsung's cashback actie.

Samsung Galaxy Note 10.1 bestelmogelijkheden:

SamsungMega 5.8 GT-I9150
Beeldscherm5,8 inch LCD qHD
960 x 540 pixels
190 pixels per inch
ProcessorDual core Soc @ 1,4 GHz
GeheugenRAM: 1,5 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname
Voor: 1,9 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, Bluetooth, microUSB
Batterij2600 mAh
Afmetingen
Gewicht
162,6 x 82,4 x 9 millimeter
182 gram
FeaturesGPS
BesturingssysteemAndroid 4.2 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.
SamsungMega 5.8 GT-I9150

Lees de reacties (51)

  • hallo ,

    ik kan het document niet uitprinten , als ik hierop druk komt er bedankt voor deelname op ?

    mvg pieter

  • Hallo,

    Wanneer ik het linkje aan klikt om het registratie formulier uit te printen krijg ik een soort foutmelding (sterretje met uitroepteken). Hoe kan ik toch aan dit formulier komen??

    Groet,
    Jacqueline

  • Peter goedeavond,

    Ik had het zelfde probleem, met het uitprinten van het registratie formulier. En ben ook heel blij dat het
    op deze manier kan, aan de hand van het pdf bestandje. Alleen is mij iets opgevallen, en dat is....
    op het originele formulier wordt gevraagd om het serienummer van de Samsung galaxy note 10.1
    in te vullen. Maar op het pdf bestandje wordt Imei nummer gevraagd, en dit betreft voor mobiele telefoons. Misschien is dit een beetje verwarrend?

    • Hm goed punt... het pdf bestand is een scan van het formulier dat je uiteindelijk kunt uitprinten als je alle gegevens hebt ingevuld - maar dan wel van de versie waarbij je een GT-N8000 hebt... als je GT-N8100 aanvinkt moet je een serienummer invullen. We zullen eens kijken of we voor beide apparaten een formulier kunnen krijgen...

    • Voor zover wij hebben begrepen uit de algemene voorwaarden van de actie niet, zolang je maar een 'legitieme' kassabon of factuur kunt opsturen...

  • Hallo,

    Ik ben erg geïnteresseerd in deze Samsung Galaxy Note 10.1
    Ik woon in Zonnebeke, Belgïe. Kan ik ook van deze 75 euro cashback genieten?

    Graag info hierover,

    Dank bij voorbaat,

    M. Lapere

    • Zeker is dat de actie alleen geldt voor apparaten die in Nederland gekocht zijn. Of je in België kunt wonen én toch meedoen met een in NL gekochte Note 10.1 weet ik ook niet, dat kun je beter even bij Samsung zelf navragen.

1 2 3 7
Gerelateerde artikelen