Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi (GT-N8010) krijgt Android 4.4 KitKat (update: alleen via Kies)

Update: we vermoedden het al, en Samsung heeft inmiddels via Twitter bevestigt dat de Android 4.4 KitKat update voor de Galaxy Note 10.1 alleen via het Kies programma op je PC te installeren is.  Je kunt Kies downloaden van Samsung's eigen website HIER.

Oorspronkelijke bericht:

Vanaf vandaag is de langverwachte Android 4.4 KitKat update beschikbaar voor de WiFi variant van de Samsung Galaxy Note 10.1 – in Nederland, wel te verstaan.

Net geen maand geleden dook de update voor Samsung's originele Galaxy Note 10.1 – met firmwareversie XXUDNE4 – op in Duitsland. En vandaag komen dus gebruikers in Nederland aan de beurt. Tenminste, als je de WiFi versie van de Note 10.1 hebt, met modelcode GT-N8010.

De Note 10.1 maakt hiermee een flinke sprong, van Android 4.1 Jellybean linea recta naar versie 4.4 KitKat – en dat, bijna twee jaar na de eerste release van het apparaat op de Nederlandse markt.

Je kunt de nieuwe update installeren via het apparaat zelf (update: binnenkort, zo lijkt het), of natuurlijk via Samsung's Kies programma als je ‘m aan je PC koppelt. Heb jij jouw Galaxy Note 10.1 al geupdate naar Android 4.4? Wat zijn jouw ervaringen?

Als voorproefje zie je hieronder alvast een beknopte walkthrough van de nieuwe Android versie op de Note 10.1 GT-N8000.

(video via)

Lees de reacties (44)

  • OTA gaf hij bij mij ookaan dat er geen update was maar de stekker ff in de laptop en kies aangezet en whoopsie .... firmware upgrade wordt binnen gehaald!

  • En dan is er ook nog niks te vinden over een upgrade van de N8000

    Onbegrijpelijk dat eerst de N 8010

1 2 3 7
Gerelateerde artikelen