Android 4.4 KitKat arriveert op Duitse Samsung Galaxy Note 10.1

Vorige maand al ging de Android 4.4 KitKat update van start voor de 2014 editie van de Samsung Galaxy Note 10.1 – en nu is dezelfde update ook beschikbaar voor de originele Galaxy Note 10.1, de GT-N8000.

samsung-galaxy-note-10-1 Android 4.4 KitKat arriveert op Duitse Samsung Galaxy Note 10.1

Deze OG Galaxy Note 10.1 luidde destijds het begin in van de Note als productlijn met zowel smartphones als tablets. En nu staat deze tablet dus op het punt de sprong te maken naar Android versie 4.4 KitKat.

De nieuwe update brengt onder andere een snellere interface en betere accuduur naar de Note 10.1, evenals een lichte makeover van de interface, de mogelijkheid om eenvoudiger standaardapplicaties in te stellen, en draadloos documenten te printen.

Op dit moment is de update alleen beschikbaar op de Duitse Galaxy Note 10.1 met 3G verbinding, maar het is slechts een kwestie van tijd tot deze ook op andere apparaatversies, en in andere landen beschikbaar zal zijn. Desalniettemin onthouden we ons voorlopig maar even van voorspellingen van wanneer deze in Nederland te installeren zal zijn. Maar dat de kop eraf is, is zeker.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. eric zegt

  De updates van Samsung kunnen inderdaad veel beter. Men moet gewoon 1 internationale versie maken welke op alle toestellen past. Afhankelijk van het toestel wordwn items dan wel of niet geïnstalleerd. Zo doet Apple het ook.

  • Shurandy zegt

   ” zo doet Apple het ook ” hoeveel toestellen heeft Apple op de markt die updates krijgen ? juist ja véél minder als dat Samsung heeft.

   • Luc zegt

    Minder toestellen zou ook niet slecht zijn voor Samsung ik heb mijn note 10.1 vervangen door een ipad air veel beter wees gerust !

 2. Menno zegt

  Treurig dat op dit voormalig toptoesteldoor door Samsung nooit enige aandacht is geschonken aan een update. Voor mij aanleiding voor zowel tablet als telefoon van dit bedrijf af te stappen. Alles behalve Apple natuurlijk. Het moet wel leuk blijven. 😀

Praat mee