Samsung Galaxy A50 releasedatum: waarschijnlijk vanaf 22 maart leverbaar

Het lijkt erop dat de releasedatum van Samsung's nieuwe Galaxy A50 22 maart zal zijn. Althans, vanaf die datum begint het bedrijf met de daadwerkelijke levering van het toestel.

Galaxy A50 releasedatum

Kort na de Galaxy S10 lanceerde Samsung ook de Galaxy A50. Ook over dat toestel kwamen we al een hoop te weten – zie onze hands-on preview – maar een concrete releasedatum dook tot nu toe niet op. Samsung zelf hield het tot nu toe op ‘medio maart'. Via onze Oosterburen komen we nu een wat nauwkeuriger inschatting op het spoor.

Wie in Duitsland nu de Galaxy A50 reserveert, krijgt deze van Samsung zelf op 22 maart geleverd. Een extra pre-order actie loopt tot 21 maart. Ter vergelijking: de Galaxy S10 pre-order actie loopt vandaag af. En inderdaad: morgen is de officiële releasedatum van dat toestel.

Natuurlijk is Duitsland geen Nederland. Maar meestal verlopen Samsung's releases in verschillende Europese landen grotendeels synchroon. En dus gaan wij er vanuit dat de A50 ook in ons land vanaf, of tenminste, rond de 21 maart daadwerkelijk geleverd kan worden.

Galaxy A50 pre-order

Onduidelijke releasedatum of niet, bij een aantal winkels kun je de Galaxy A50 nu al pre-orderen. Je kunt op het gemak prijzen vergelijken in ons uitgebreide Galaxy A50 abonnement overzicht, of op de pagina met prijzen voor een los toestel. Als je snel de beste deals per provider wilt checken kun je direct hieronder terecht:

Lees de reacties (2)