Samsung Deals: hoge kortingen op de Galaxy S20, A41, en meer

De komende paar dagen krijg je bij Samsung flink wat korting op de Galaxy S20, S20 Ultra, Galaxy A41, Galaxy Watch, en andere producten. Hoe de actie werkt, lees je hieronder.

Samsung deals: Galaxy S20, A41, Watch

Deze week landt de Galaxy S21 in de Nederlandse winkels – en dat is misschien wel hét moment om te kijken wat de Galaxy S20 eigenlijk kost. En verhip, dat toestel is momenteel best wel voordelig. Zeker als je je nieuwe telefoon toch al in komende dagen wilde aanschaffen. (Check eventueel ook onze vergelijking tussen de Galaxy S21 en Galaxy S20, zodat je weet waarom de laatste een prima optie voor jou kan zijn.)

En ook de Galaxy A41 is scherp geprijsd de komende dagen. Check hieronder alle deals, of lees onze Galaxy A41 review als je meer over die telefoon wilt weten.

Onder het motto Samsung Deals krijg je een paar dagen lang behoorlijk hoge kortingen in Samsung's eigen shop. Op telefoongebied zijn er aanbiedingen voor de:

En horloges:

En meer. Check zelf het Samsung Deals overzicht voor aanbiedingen op soundbars, QLED en Crystal UHD televisies, en huishoudelijke apparatuur.

LET OP: de deals gelden alleen bij Samsung's eigen shop. Als je een van de toestellen, horloges, of apparaten elders koopt kun je de korting niet terugkrijgen. De actie loopt slechts een paar dagen, tot en met maandag 1 februari. Aarzel dus niet al te lang.