Op de valreep: de juni update voor de Samsung Galaxy A8

Op de laatste dag van de maand rolt Samsung dan toch de juni update uit voor de Galaxy A8. De nieuwste security patch doet wat ‘ie moet doen: de verbetering beveiligen. Of andersom. (Ja, sorry hoor).

Galaxy A8 update juni 2020

Samsung maakt het update-schema van de Galaxy A8 uit 2018 iedere maand weer spannend. Komt de nieuwe update nu wel, of toch niet? Echter, als we alles op een rijtje zetten, kunnen we niets anders, dan concluderen dat het toestel gewoon nog netjes maandelijks wordt bijgewerkt.

Juni is daarop geen uitzondering. Op valreep rolt vandaag een bijna 277MB grote update uit met daarin de nieuwste beveiligingspatch. De patch van juni bevat 25 verbeteringen voor het Android systeem, en 29 verbeteringen voor Samsung's eigen applicaties en interface. Onder meer de beveiliging van het vergrendelscherm en de Veilige Map worden verbeterd.

Beschikbaarheid

De nieuwe update is inmiddels beschikbaar op alle in Nederland en België verkochte toestellen – branded en unbranded. Op jouw toestel verschijnt vanzelf een melding zodra je de update kunt downloaden. Ook kun je altijd de beschikbaarheid checken via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

(Dank, Thomas, Jan, en alle andere die het ons meldden!)

Lees de reacties (1)