Oktober update beschikbaar op Samsung Galaxy A52s

De volgende Samsung telefoon die de update van oktober ontvangt is de Galaxy A52s. En net als op de andere toestellen, brengt deze update echt alleen verbeteringen voor de beveiliging.

Galaxy A52s update oktober 2022

Langzaam nadert de grote update naar Android 13 voor de eerste Galaxy apparaten. Maar niet iedere telefoon ontvangt deze al dit jaar. En dus zijn er nog een hand vol beveiligingsupdates die de komende maanden op de agenda staan zónder grootschalige functionele veranderingen. Eentje daarvan is de update van oktober – die vandaag beschikbaar is voor de Galaxy A52s.

Voor dat toestel staat nu firmwareversie A528BXXS1CVI6 klaar. De ‘S' van ‘security' in de nummering verklapt al alles wat we moeten weten over deze update: het is een echte beveiligingsupdate. En inderdaad, na installatie is de enige veranderingen de patch van oktober. Die brengt op zijn beurt 32 verbeteringen voor het Android OS zelf.

Bovendien bevat de patch ook nog 18 fixes voor Samsung's eigen software, waaronder voor Knox, Edge-vensters, de GIF-maker, en de NFC-verbinding.

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update nu direct installeren op de unbranded Galaxy A52s in Nederland en België. Branded modellen van Vodafone en T-Mobile krijgen dezelfde update later deze maand. En voor de Galaxy A52-zonder-s verwachten we ‘m ook op korte termijn, maar vandaag is het nog niet zover.

Heb jij de update geinstalleerd, en kom je toch nog meer merkbare veranderingen tegen? Of rolt hij inmiddels ook op jouw Galaxy A52 (dus zonder ‘s') binnen? Laat het hieronder even weten!

(Dank, Marinus!)

Lees de reacties (9)

1 2