Officiële Android 2.3.4 firmware update lekt uit

Een vroege versie van de langverwachte update van de Samsung Galaxy S2 naar Android 2.3.4 deed al een tijdje de ronde – dit weekend wist SamFirmware de hand te leggen op een officiële versie, met versienummer/naam XXKG6. En snelle blik in de file leert ons dat de Nederlandse (CSC) versie met landcode XA ook van de partij is, dus het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de update via Kies binnen te halen is. Wie nu al aan de slag wil met de update, bijvoorbeeld via een programma als Odin, kan deze vinden via SamFirmware's Twitter bericht (HIER).

Deze update voor de Galaxy S2 is belangrijk, omdat hiermee als het goed is de voor sommige gebruikers nogal irritante batterij bug verholpen zal zijn. Voor meer informatie over de Android 2.3.4 update, check ook onze eerdere posts HIER en HIER.

(met dank aan SamFirmware)

Lees de reacties (21)

  • Ik draai sinds gister deze versie en ben er nu al super tevreden mee! Nu ongeveer een dag verder zit ik pas op de helft van mijn batterij. Voorheen deed ik gemiddeld een dag met een volle batterij. Via Odin v1.8.5. de firmware geïnstalleerd, appeltje eitje :)

  • Ik wacht nog wel even tot ie via Kies te downloaden is maar hoop inderdaad dat de update het batterij gebruik verbeterd

  • Nog een tip: download juice defender.. de enigste app waarbij ik ook daadwerkelijk merk dat de batterij langer mee gaat! De overige app killers etc kunnen er namelijk ook voor zorgen dat het batterijverbruik toeneemt...

  • Zorgtdeze update er ook voor dat internet minder vaak vast loopt?
    Sinds de vorige update loopt mn internet constant vast.

    • Daar heb ik dus echt geen enkel probleem mee, hoor er ook niet veel over van anderen. Het zou dus zomaar aan jouw toestel/instellingen kunnen liggen, factory reset?

    • Heb ik ook Mitch, jij al een oplossing? Dataverbinding uit en aan werkt bij mij maar komt echt zeer vaak per dag vast. Heb veel processen / apps gesloten en gedeinstalleerd maar nog niets heeft geholpen.

  • Als je het bestand via samfirmware download en je wilt hem uitpakken dan vraagt hij om een wachtwoord

1 2 3
Gerelateerde artikelen