Nougat arriveert op eerste Europese Galaxy S6 Edge+, nog niet in Nederland

Onlangs meldden we al dat de Galaxy S6 Edge Plus begon aan de update naar Android 7.0 Nougat. En nu start de uitrol ook voor de Europese – maar nog niet de Nederlandse – toestelversie.

Vorig week ging de Nougat update van start voor de Galaxy S6 Edge Plus met modelcode SM-G928C. Dat is niet de toestelvariant die hier in Europa en Nederland verkocht is – dat is namelijk de SM-G928F. Vandaag begint ook voor deze versie de uitrol van de update naar Android 7.0, al moeten we nog even geduld hebben tot deze ook in Nederland beschikbaar zal zijn.

Wie een beetje handig is met deze zaken, én ongeduldig, weet wat dit betekent: je kunt de Nougat firmware voor de S6 Edge Plus nu dus downloaden en zelf op je toestel flashen. Daarvoor kun je zoals altijd terecht bij onze collega's van Sammobile.

Let op: wie nu zelf deze firmware wil gaan flashen is gewaarschuwd. Onze eigen SM-G928F liet zich niet flashen met de Russische firmware die momenteel al beschikbaar is – mogelijk zitten er toch verschillen in bijvoorbeeld de bestandsindeling. Een gewaarschuwd mens etc. etc. Nog even geduld hebben lijkt vooralsnog een wijs besluit, dus.

Lees de reacties (3)

  • Waar blijven ze met de update in Belgie ? Op de s7 edge nog steeds geen nougat te zien ....

  • hier ok nog steets voor s6 zou in maart uitkomen maar nog steets niks ga er op niet meer op wachten

  • S6 edge geen update doen als je vodafone provider heb dan valt je aanmelding wrg zit al een wek met het probleem

Gerelateerde artikelen