Nougat update van start voor de (niet-Europese) Galaxy S6 Edge Plus

Elders ter wereld is de update naar Android 7.0 Nougat van start gegaan voor de Galaxy S6 Edge Plus. Hier in Nederland moeten we nog even geduld hebben.

galaxy-s6-edge-plus-android-7-nougat-update Nougat update van start voor de (niet-Europese) Galaxy S6 Edge Plus

In Turkije is op dit moment de uitrol gestart van firmwareversie XXU3CQC7 voor de Galaxy S6 Edge Plus met modelcode SM-G928C. Deze update brengt niet alleen de security patch van maart ook Android versie 7.0, bijgenaamd Nougat, met zich mee.

Voor de duidelijkheid is het natuurlijk nodig te vermelden dat ‘onze’ – Europese – versie van de Galaxy S6 Edge Plus de modelcode SM-G928F draagt – een F, en geen C – en dat deze firmware dus nog niet bruikbaar is op de toestelvariant die hier verkocht is.

Dat neemt niet weg dat een eerder gepubliceerde update planning voor veel Galaxy smartphones tot nu toe behoorlijk accuraat blijkt. In ieder geval is de uitrol van Nougat voor de complete Galaxy S6-serie nu goed op gang. Eerder al arriveerde Nougat op de Nederlandse Galaxy S6 (Edge) van Vodafone, en nu is het dus ook een kwestie van afwachten tot ook onze S6 Edge Plus zich aan de update kan gaan wagen.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

  1. zegt

    Michel….”In ieder geval is de uitrol van Nougat voor de complete Galaxy S6-serie nu goed op gang.”. We zitten al een week te wachten op de unbranded S6 update, dus het lijkt erop dat het stil staat.

    • Michel zegt

      Elders rolt ‘ie wel hoor 🙂 Maar oké, niet heel snel inderdaad, dus het woordje ‘goed’ was wat optimistisch 😛

Praat mee