Nieuwe update Samsung Galaxy Note 3 arriveert in Nederland

Dat we nog een kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3 tegoed hadden, wisten we al. En vandaag is hij dan beschikbaar.

De update in kwestie – met firmwareversie XXUENB4 – is een kleine, en dezelfde die vorige week al arriveerde voor Vodafone's branded Galaxy Note 3. Hij is ruim 28 MB groot, en bevat eigenlijk alleen wat fixes voor onder meer de veelbesproken problemen die Android 4.4 gaf voor gebruikers met third party accessoires zoals Spigen's S View cover. Ook worden andere irritaties met crashende applicaties – zoals Samsung's eigen toetsenbord app – gladgestreken.

Je kunt de update installeren via je Galaxy Note 3 zelf, of via Samsung's Kies software op de PC. Heb jij de update al geïnstalleerd? Zoja, wat zijn jouw ervaringen?

Lees de reacties (14)

  • Het probleem met het schrijven op een sd-kaart vanuit een app of pc is in ieder geval nog niet verholpen.
    Ik kan mijn foto's die op de sd-kaart staan bijv nog niet taggen, of labels aan hangen. geeft dan de melding niet schrijfbevoegd. Sakker. ik had gehoopt dat dit probleem met de upgrade opgelost zou zijn. Helaas. Werkt verder goed. Maar dat was voor de upgrade ook al.

  • Ik heb de update naar 4.4 nog niet eens gehad.
    Heb een unbranded versie.
    Iemand een idee hoe dit kan?

    PS ik heb volge ns mij wel de origineel Portugese versie

  • Ik heb nog steeds de galaxy note 1. Tot gisteren zeer tevreden. Na de opdate niet meer. Mijn toestel is zooooo traag geworden! Alsof je in een Ferrari rijdt met een Fiat Panda moter. Jammer Samsung.

  • Bij ons staat de Kitkat nog steeds achter de deur te wachten, om geïnstalleerd te worden.
    Maar ik twijfel nog een beetje, zou het nu wel goed werken ?

1 2 3
Gerelateerde artikelen