Volgende update Samsung Galaxy Note 3 in de pijpleiding (update: ja, met accessoire bugfix)

Nog maar een paar weken geleden kreeg de Nederlandse Samsung Galaxy Note 3 als eerste Galaxy de update naar Android 4.4 KitKat. Inmiddels is Samsung in Polen alweer aan de start verschenen met de volgende update.

samsung-galaxy-note-3-android-4-4-bugfix-accessoire-probleem Volgende update Samsung Galaxy Note 3 in de pijpleiding (update: ja, met accessoire bugfix)

Deze update, met versienummer XXUENB3, voegt uiterlijk weinig toe aan de Galaxy Note 3. De echte veranderingen vinden dus onder de motorkap plaats, en bestaan voornamelijk uit bugfixes die een aantal oneffenheden na de vorige, grote Android 4.4 update moeten gladstrijken.

Update: inmiddels is duidelijk dat deze inderdaad (dank, Henk) de problemen met sommige third party accessoires oplost. Hiermee lost Samsung dus haar belofte in, dat de problemen die o.a. met Spigen’s S View cover ontstonden na de update naar Android 4.4 op korte termijn gefixd zullen worden.

Wanneer deze update naar Nederland komt is uiteraard nog niet bekend. Voor het gemak gaan wij maar uit van ‘binnen nu en een paar weken’, waarbij branded toestellen meestal nog iets langer zullen moeten wachten.

(afbeelding via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. aukje zegt

  Klein vraagje ik heb nog helemaal geen update gehad.draai op 4.3 en heb een nieuwe note 3.5 weken oud via kpn.nog meer mensen die hem niet hebben

 2. ronnie zegt

  Mijn Note 3 draait allang op de 4.4 kitkat. Ik merk wel dat de batterij op 4g best lang meegaat maar op wifi is ie zo snel leeg als een glas water en soms onnodig veel ram gebruik zonder de telefoon te gebruiken. En jaa de apps zijn afgesloten. Wat ik ook wel merk is dat de telefoon door de flipcover( zal wel door de bug komen) soms heel even vast zit en iets later reageert( vooral bij het opnemen van telefoontjes duurt het langer). Ik hoop dat deze bugfix spoedig komt, want ik begin me er echt aan te ergeren. Owjaa, waarom in godsnaam komt de bugfix eerst in polen uit ipv landen aps nl de fr enz…??

 3. Eric van der Molen zegt

  Inmiddels al weer een maand na de kitkat release en regelmatig nog even handmatig updates zoeken, maar volgens mijn (unbranded, in Nederland gekochte) Galaxy Note 3 (Model SM-N9005, Basebandversie N9005XXUDMJ7) is mijn telefoon up-to-date met de Androidversie 4.3
  Verder werkt-ie prima hoor en als ik sommige verhalen hoor denk ik dat ik ook maar even wacht…. maar toch….

 4. Jordi zegt

  Ik wacht nog steeds op de 4.4.2 update voor mijn unbranded Note 3. In Nederland gekocht maar volgens de CSC code afkomstig uit Griekenland. Volgens Kies en OTA nog geen update. Ben benieuwd of deze nog komt.

 5. sandra zegt

  Wanneer komt die update die de problemen met s view cover oplost? Samsung Nederland kent deze problemen niet zeggen ze! Waardeloos!

 6. Gsmetje zegt

  Die update naar 4.4 is niet drie keer maar vier keer niks, alleen maar problemen. Toetsenbord die raar doet, apps die niet meer werken en samsung geeft alleen wifi en de apps de schuld. Verkoper doet natuurlijk ook niets dus voor mij geen smasung meer! Hopelijk dat ze het fixen met de nieuwe update want voor zo’n duur toestel mag hij wel gewoon werken en ja ook met apps.

 7. eric zegt

  Op mijn Note 3 werkt de flipper helemaal niet meer en het notabele een originele. Gewoon 50 ergo naar de maan. Als het zo moet dat is dit mijn laatste Note. Alleen maar Problemen ermee.

Praat mee