Nieuwe levering Galaxy S2 in Nederland kleiner dan verwacht

Zoals verwacht is er weer een nieuwe lading Samsung Galaxy S2 toestellen aangekomen in ons land – echter, wij horen uit verschillende hoeken geluiden dat er minder toestellen te verdelen zijn dan aanvankelijk werd gehoopt. Concreet betekent dit dat sommige mensen nog een week langer op hun reeds bestelde toestel zullen moeten wachten. Verwacht wordt dat er volgende week weer een nieuwe levering zal plaatsvinden, maar door de kleinere aantallen zullen de levertijden voorlopig nog niet korter worden. Ons eerder vermelde overzicht blijft daarom – helaas – nog even actueel. Hieronder nog maar even de tabel:

SamsungMega 6.3 GT-I9200
Beeldscherm6,3 inch LCD
720p HD
1280 x 720 pixels
233 pixels per inch
ProcessorSnapdragon 400
Dual core Soc @ 1,7 GHz
Adreno 305 GPU
GeheugenRAM: 1,5 GB
Opslag intern: 8/16 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname, HDR
Voor: 1,9 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid, IR
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
167,6 x 88 x 8 mm millimeter
199 gram
FeaturesGPS, Air View
BesturingssysteemAndroid 4.2 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.
SamsungMega 6.3 GT-I9200

Lees de reacties (51)

  • Krijg em morgen binnen! Om 1 uur vandaag een mail gekregen van studentmobiel dat ie naar TNT is verstuurd.

  • Kijk ik vandaag op track and trace, zie ik dat de order is terug gestuurd naar de afzender ( HI) omdat ze hem volgens tnt niet konden leveren. Terwijl er toch de hele tijd iemand thuis is geweest. Geen bezorger gezien. En ook geen tijd ontvangen wanneer hij geleverd zou worden. Nu heb ik met HI gebeld en die vertelden me dood leuk dat de order inderdaad is terug gestuurd, waarom konden ze me niet vertellen, en dat de order nu geannuleerd wordt. Dat gaat 15 dagen in beslag nemen, waardoor ik geen nieuwe order kan aanvragen of ergens een ander (lees hi winkel) een order kan plaatsen. Het is gewoon te schandalig voor woorden, na het zo lange wachten op dit toestel.

  • De bezorger kwam vandaag met het pakketje en de bestelling stond op de naam van mijn moeder maar de rekeningnummer op de naam van mijn vader, dus ik kreeg 'm niet mee...
    Nieuwe bestelling geplaatst, nu weer lang wachten...

  • wordt echt scheitziek van die vertragingen, heb hem ruim 3 weken geleden besteld bij studentenmobiel, al een keer een week uitstelling gehad en deze week krijg ik hem volgensmij nog niet want hoor berichten dat mensen die studentenmobiel vandaag een verzendingsbevestiging hebben ontvangen

1 2 3 9
Gerelateerde artikelen