Kleine stabiliteitsupdate beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 kregen een tijdje geleden al de grote update naar Android 4.4 KitKat. Dit verliep niet bij iedereen zonder slag of stoot, en dus volgt er nu een kleine update ‘voor verbeterde stabiliteit'.

De update van vandaag – firmwareversie XXUFNC4 – is met 19 MB niet bepaald groot, en bevat met name bugfixes die ontstane problemen na de vorige update aanpakken.De update is beschikbaar voor de unbranded Galaxy S4, en te installeren via het toestel zelf, of via Samsung's Kies programma op de PC.

Wat merk jij na de update vandaag? Welke problemen zijn er verholpen? Of juist niet? Deel hieronder je ervaringen!

Lees de reacties (29)

  • Heb gisteravond op advies van Samsung mijn telefoon gereset. Heb toen inderdaad ook de nieuwe update binnen gekregen. Kan tot nog toe niet veel vinden dat het beter is geworden....

    Ik kan nog altijd mijn fotogalerij niet inkomen, dan gaat het toestel uit en start ook uit zichzelf weer op. Batterij lijkt erop dat hij nu ietsje langer mee gaat. Facebook laat nog steeds geen nieuwe meldingen zien. Telefoon wordt nog steeds heet als ik hem gebruik, zelfs met opladen nu erg heet.
    Het enige wat ik nu niet meer zie is dat mijn internetverbinding onstabiel is.... Maar wat niet is kan nog komen! Ik zit er toch stevig aan te denken dat ik mijn toestel ter reparatie ga aanbieden bij Samsung, want vind t echt belachelijk dat ze er niet meer aan doen om de toestellen weer werkend te maken! Het enige probleem waar ik dan weer mee zit, is dat mijn simkaart nergens meer in oude telefoons past, omdat de kaart kleiner is gemaakt... Zou leuk zijn als ze je dan ook een vervangend toestel aanbieden!

    • Nog altijd dezelfde problemen.....
      Morgen maar weer eens contact opnemen met Samsung hierover, wat een waardeloos gedoe!

      • Beste Nicole,

        Je hebt waarschijnlijk een nieuwe batterij nodig. Kijk maar eens of deze bol staat.
        Ik had min of meer dezelfde problemen na de vorige grote update. Telefoon viel om de haverklap uit en kreeg hem alleen nog maar aan de praat met de oplader erin. Nieuwe batterij van mijn provider gehad en alles werkt weer prima.
        Ik heb het overigens over een Galaxy S4

        • Klinkt exact als mijn probleem zal ns naar de batt. Kijken tel valt steeds uit idd en is dan ineens leeg van bijv 40% naar 1%

  • Een reset gedaan, laatste update erover heen gegooid, maar ik zie geen verbetering. mijn grootste ergenis is een onstabiel WIFi netwerk en de batterij die ik na een uur of 9 a 10 al echt op de oplader moet gooien. Ik heb de meeste dingen al uitgezet om e batterij te sparen, voor de update haalde ik hem om 07:00 van de oplader en ging er pas weer aan als ik om een uurtje of 0:00 naar bed ging en dan had hij nog zo'n 30% over

  • Na update nog steeds;
    - Na telefoongesprek aan oor gaat scherm niet meer aan om op te hangen, moet eerst de homeknop indrukken...
    - Snelle update doormiddel van hand even boven je toestel te houden werkt ook niet meer.
    - Onstabiele wifi verbinding.

  • Na de kleine update nog steeds de batterij snel leeg e ook na het indrukken van de home toets blijft het scherm geruime tijd zwart. Ook na meermaals indrukken. Blijft dus waardeloos al dat geupdate.

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen