Gerucht: nieuw Samsung Galaxy toestel met buigbaar scherm (geen Note 3 variant) + specs?

Het is weer eens tijd om met geruchten te gaan gooien. In een ver verleden, toen de Galaxy Note 2 nog niet officieel bekend was gemaakt, gingen er al geruchten de ronde dat het toestel wellicht een buigbaar scherm zou kunnen krijgen. Toen de Note 2 uit kwam en dit niet het geval bleek te zijn werden de geruchten natuurlijk opgeschoven naar de Note 3. Maar omdat deze nu ook geen ‘buigbaar' scherm blijkt te hebben moeten de geruchtenmakers het toch ergens anders zoeken.

Zo beweert Androidsas met zeer gebrekkig Engels en op basis van een onbekende bron dat Samsung momenteel bezig is met het ontwikkelen van een nieuw toestel met een ‘buigbaar' scherm. Het toestel zou binnenkort al worden geïntroduceerd door Samsung en lid zijn van de Galaxy familie. We zouden hier te maken hebben met een 4.7 inch (720p) scherm, quad-core CPU, 2 GB RAM en een 8 megapixel camera. Over de batterij weet men niks te vertellen, maar ‘de bron' weet wel dat het toestel zal draaien op Android 4.3.

Hoewel er maar weinig redenen zijn om dit gerucht als legitiem te kunnen beschouwen lijkt het ons ten minste een potentieel interessante ontwikkeling. Zouden de next-gen smartphones dan toch eindelijk aan de haal gaan met buigbare schermen? Tot die tijd nodigen we je uit om er op los te speculeren in de comments hieronder 😉

Gerelateerde artikelen